Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: promovare forum

giovanni12345 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit promovare forum

cum s-ar putea de promovat un forum ??
    Ar fi utile inscrierea in directoare ??

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    31

Implicit

Pai pe tine nu cred ca te intereseaza foarte mult SEO daca vrei sa il promovezi.
    Sfat de la cineva care a incercat mult: E foarte greu.
    Incearca sa iti aduci prietenii si tot asa, o comunitate de genul se bazeaza pe relatiile intre oameni. SEO nu te va ajuta prea mult, probabil deloc.

PS: Da-mi un PM cu forumul daca mai vrei sfaturi.
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

horex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    78
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca si SEO e important, atata vreme cat siteul tau ajunge mai sus in cautari si implicit aude mai multa lume de tine. Important e ca forumul sa fie util si targetat. Eu ma chinui de ceva timp cu www.clubromantic.ro si nu am plecat de la zero, comunitatea existand. Acum depinde foarte mult de profilul membrilor pe care ii vrei si de ce vrei sa scrie. Cu cat ridici stacheta cu atat gasesti mai putini

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Si eu ma chinui cu un forum si e foarte greu. Am mai avut inainte unul si stiu ca merge foarte bine daca le oferi premii sau bani userilor in schimbul posturilor.

ccraciun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    82
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu varianta cu premiile si banii as lasa-o pe ultimul loc; e ok cand devii popular si ai creeat oricum dependenta. Pana atunci e doar o modalitate de a aduce useri doar pentru asta si nu cred ca asta e scopul, pentru ca succesul ar fi temporar.

Cred ca cel mai important este sa fii orientat catre o nisa destul de cautata/interesanta. Eu am un forum de exemplu pentru brasoveni, insa succesul pana acum este relativ (in ~ 6 luni)... desi sunt subiecte interesante, sunt gasit pe google, se inscriu oameni (~ 3-4 / saptamana) nu prea se raspunde la posturi, iar despre deschis topicuri nici nu mai zic.
    Ce ma enerveaza cel mai tare e ca sunt unii care se inscriu si posteaza doar intr-un singur topic (ala pe care au nimerit din google).

Intr-o oarecare masura la un forum cred ca e important sa lansezi intrebari, topicuri de suport sau in care sa ceri ajutor si care sa fie gasite in cautarile cu SE; asta in general ii motiveaza pe oameni sa scrie. Altfel daca lansezi tutoriale si topicuri in care din primele 2-3 mesaje se ofera solutia sau un raspuns foarte elaborat (ca asta al meu... ) risti sa ramai doar citit.

Daca are cineva ceva sugestii referitor la forumul meu le astept cu cel mai mare interes.
    Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de giovanni12345 Vezi Post
    cum s-ar putea de promovat un forum ??
    Ar fi utile inscrierea in directoare ??
    Normal ca e utila si inscrierea in cat mai multe directoare,iti creezi legaturi si chiar noi potentiali useri care pot veni de acolo.
    Alta varianta ar fi o campanie de reclama pe google.
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Varianta cu paid posting e utila la inceput cand trebuie sa populezi forumul cu cativa useri, threaduri si posturi oarecum de calitate dar apoi trebuie sa schimbi si sa te focusezi pe aducerea userilor care vor ramane si dupa ce nu mai sunt platiti.

Am avut si eu o campanie cu indieni pe un forum de vreo 200$, au facut threaduri si posturi noi in 5 zile de m-au speriat si orice vizitator nou ar fi zis ca e foarte activ forumul dar dupa ce s-a terminat cu posturile platite, a inghetat si activitatea pe forum.

Un forum care sa aibe sanse de succes ar trebui sa:
    - aibe o platforma placuta si user friendly - vB si IPB sunt la multi ani lumina fata de celalalte platforme
    - sa fie pe o nisa interesanta care starneste discutii multe intre oameni.
    - sa fie useri de calitate care sa aiba intotdeauna sfatul de expert si sa-i scape de anumite nelamuriri pe incepatori
    - sa fie o echipa de administrare si moderare foarte buna si reguli cat de cat stricte.

si apoi... ca sa aduci userii noi pe forum poti intotdeauna sa faci un concurs prin care sa le oferi ceva celor mai activi membrii, poti sa vii cu noi facilitati in fiecare luna care sa ii tina conectati la forum, poti sa faci o zona private unde doar anumite persoane pot intra cand au destula activitate pe forum si chiar daca in zona respectiva nu gasesti fericirea intr-un borcan, ei vor ramane pe forum pentru ca deja sunt addicted si asa mai departe...

Per total nu stiu... eu zic ca forumurile s-au cam dus, nu m-as baga sa lansez un forum nou chiar daca aveam de cand sa fac ceva pe IM cu un Marketplace genial stil sitepoint, dar nu merita atata bataie la cap. Ma motiveaza progresul si ceva care progreseaza lent e demoralizant pentru mine

saladfingers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    44
    Posturi
    72
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca chiar nu merge.... poti crea tu la inceput cam 100 de useri si sa postezi la fiecare categorie cite un post doua pe zi... lumea cam fuge in gereral de forumurile goale. Si apoi dupa ce o sa ai cit de cit utilizatori ii stergi pe cei creati de tine pentru a lasa numele de useri sa fie available pentru cei ce se vor inscrie. Asta e cam o ultima masura la care poti apela daca forumul stagneaza. Iar dupa cum a spus Nosfer sint cam oldies but goldies forumurile

horex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    78
    Putere Rep
    0

Implicit

si daca sunt asa oldies... care ar fi alternativa pentru a comunica pe diverse teme. Blogurile sunt ceva personal chiar daca au comentarii. Care ar fi solutia 2009?

saladfingers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    44
    Posturi
    72
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu am spus ca nu sint bune de comunicat, am spus ca sint invechite.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nou mod de promovare (linkuri)
    De delpi în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 28th September 2009, 14:27
  2. Forum Posters Gay Lesbian forum si alte forumuri adult
    De w3bmaster în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2009, 23:32
  3. Promovare folosind CSE
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2008, 12:56
  4. Promovare in Troleu
    De Toto în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 12th January 2008, 10:47
  5. Asta mod de promovare...
    De tataraseni în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 22nd September 2007, 13:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •