Exista un serviciu pay per click Romanesc mai ieftin decat AdWords? De exemplu cu 1 cent pe click. Dar sa fie si eficient.
Multumesc.
Exista un serviciu pay per click Romanesc mai ieftin decat AdWords? De exemplu cu 1 cent pe click. Dar sa fie si eficient.
Multumesc.
Nici un om intreg la minte nu va pune reclama pe site-ul lui cu mai putin de 1 cent per click....![]()
Ai putea sa citesti Cresterea venitului si performantei contului Adsense. Scenarii.
ca sa iti dai seama ca 1 cent per click e foarte putin....
www.AdZeige.Ro este un astfel de website care promoveaza websiteurile advertiserilor pe reteaua proprie de siteuri. Chiar in seara asta imi pun si eu bannerul acolo si voi incerca.
Preturile incep de la 1cent/click (adica per vizitator unic).
Ideea imi pare una chiar foarte buna.
Vizitati siteul pentru mai multe informatii.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
adevarat 1cent pe click mi se pare incredibil de putin iar eficienta cred ca depinde de tine nu de program si de felul in care iti aranjezi reclamele in site.
Din cate am citit pe adzeige poti pune mai mult de 3 reclame pe o pagina si o limita nu este scrisa asa ca din termenii lor nu iti interzice nimeni sa pui si 86 de reclame pe o pagina, nu stiu cati dintre cei care vor sa-si promoveze produsul etc accepta chestia asta
Gandeste-te ca vei primi exact cat oferi. Daca vei oferi un cent, vei primi vizitatori de pe site-uri dispuse sa ofere reclama pt 1 c (foarte slabe calitativ de cele mai multe ori). Daca vrei doar sa urci intr-un top, poti oferi si 1 c, dar daca vrei ca vizitatorul sa mai si faca ceva pe site-ul tau, atunci cauta sa platesti mai bine.
neogen are la 5 centi / click minim
repede se schimba
eu am creat o reclama in urma cu o saptamana si bugetul minim era 10 euro
acuma vad ca e 20 euro, CPC minim era 0.05 euro, acum a scazut
Eu folosesc de ceva vreme adsense si vad ca imi trimite un numar acceptabil de clickuri , insa ideea este sa promovezi pe cat mai multe cuvinte cheie pentru a aparea cat mai des reclamele pe siteurile publisherilor.
Cat despre sectiunea publisher incearca sa pui aceeasi reclama de 2 ori pe pagina si vei vedea ca nu o incarca decat intr-un singur loc. Cat despre: "poti pune cate reclame vrei" aici nu stiu cu ce te-ar dezavantaja pe tine ca tu oricum platesti per click, nu per vizita.
Mie in momentul de fata imi comvine adzeige.ro si imi pare o idee buna. Incercati si poate va veti schimba parerile.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)