da, ma gandeam ca nu se poate, dar mi s-ar parea normal sa poata fi folosite. Pana la urma, sunt cheltuieli pentru produse care iti aduc venit :-?
da, ma gandeam ca nu se poate, dar mi s-ar parea normal sa poata fi folosite. Pana la urma, sunt cheltuieli pentru produse care iti aduc venit :-?
Ofer servicii de content writing !
Mergand pe exemplul asta, pot face review la masina, apartament, haine de blana, diamante si tot imi trece prin cap. Si toate sa fie considerate "cheltuieli deductibile". Dragut, nu?
atata vreme cat review-ul respectiv iti aduce venit, de ce nu? Este obiectul muncii tale..
Dar daca vreau sa fac un concurs si sa ofer X premii, obiecte diverse, cum ar trebui sa se procedeze? Tot sunt cheltuieli.
Am o intrebare pentru Razva si Prometeu: voi aveti (administrati) o firma? Daca raspunsul este DA, contabilul v-a spus ca puteti "baga" orice fel de cheltuieli? (exceptand cazul microintrerinderilor care platesc 3% impozit pe cifra de afaceri, acolo chiar nu conteaza cheltuielile).
si la microintreprindere conteaza cheltuielile pt ca platesti 3% . Dupa ce platesti acesti 3% nu poti folosi banii firmei in interes personal decat daca ii scoti sub forma de dividente si mai platesti inca 16% . De aceea e important sa ai cheltuieli si la micro . Se pot baga cheltuielile pt masina (benzina + reparatii) , telefon, pc-uri, laptop, componente si sofware pt acestea, detergenti pt curatie..presupun ca poti si mobila pt sediul firmei. Conteaza ca toate cheltuielile sa fie in "interesul firmei" .
:)
Stiu Imagini ca nu poti baga orice tip de cheltuieli, pt ca legislatia din Ro e o nebuloasa careia nu poti sa ii dai prea bine de capat. Ceea ce am prezentat eu este o situatie ideala, nici decum realitatea. Asa mi s-ar parea normal, ca absolut tot ceea ce este cheltuit in interesul persoanei juridice sa fie trecut la cheltuieli :-?
Ai inteles gresit...noi discutam ipotetic...nu am zis ca facem asta...
Normal ca nu se poate trece la cheltuieli orice, ce fir'ar..dar in exemplul dat, marketing afiliat cu recenzii la diverse produse consider ca e normal sa poti pune la cheltuieli ce produse cumperi pt recenzii, ca nu se poate e alta discutie dar ar trebui sa incepem sa promovam oameni in politica care au habar despre internet si online si nu ajungi sa te rusinezi cand ii vezi pe cei de la SRI cum vorbesc cu politicienii despre mediul online si cum este clar ca oamenii aia sunt paraleli.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)