Indiferent ca se poate sau nu se poate,nu il pun ,pentru ca nu vreau sub nicio forma sa-mi risc contul,ii rog pe cei cu mai multa experienta sa verifice site-ul si sa-mi spuna daca in acest moment risc ceva.Sunt sigur ca nu am de ce sa-mi risc contul pentru ca nu oblig in niciun fel utilizatorii sa clicuiasca reclamele,si nici continut ilegal nu am,tot continutul site-ului meu se bazeaza pe youtube.Are cineva idee pe cate site-uri as putea posta reclamele mele ? din cate amm vazut ,nu exista o limita.
E bine ca nu vrei sa iti risti contul, e o buna hotarare pentru tine mai ales ca esti incepator.
Problema insa nu este aici, in general incepatorii fac tot felul de alte greseli care atrag pierderea contului tocmai din lipsa de experienta si de cunostinte.
Din primul tau post in care ai prezentat situatia contului ai si incalcat o regula din termenii de utilizare al serviciului adsense, te sfatuiesc sa nu mai faci asa ceva pe viitor.
In plus dupa cum am mai spus si intr-un post anterior nu e bine sa te bazezi pe continut doar de pe youtube, google nu agreeaza faptul ca faci bani pe continutul lor.
Nu stiu cum sa-ti spun, eu iti dau niste sfaturi aici deoarece sunt de multi ani pe internet si am site-uri bune inclusiv pe nisa de care vorbesti tu, ca tu urmezi sau nu sfaturile mele e problema ta, pe mine nu ma intereseaza.
Referitor la intrebarea ta privind pozitia reclamelor pe site, m-am uitat pe frapex si vad ca ai pus reclama sub film, nu stiu daca mai e de actualitate, dar atat eu cat si cativa amici ne-am ales cu cate un site banat din adsense pe motiv de reclama sub joc sau filmulet, mai bine puneai reclama verticala lateral de film. In plus repet, daca tot continutul site-ului tau se bazeaza pe filmele de pe youtube, risti sa fii banat oricand, citeste termenii de utilizare de la youtube si te vei lamuri. Reclamele poti sa le pui cred ca in total pe 500 url-uri diferite, cred ca aceasta este limita mai nou. Nu stiu daca ai primit deja pin-ul de adsense, dar afla ca esti verificat atunci cand ti se trimite pin-ul, asa ca daca nu esti in regula, ai sanse sa fii curentat.
Daca esti atent, vei invata ceva din toate mesajele de la userii care au scris in threadul tau, vei realiza care sunt scrise de profesionisti si care de amatori (care vor doar sa se bage in seama, desi sunt paraleli cu nisa in discutie).
Daca ai invatat ceva util, iti va spune viitorul, urmatoarele 3-4 luni. O zi buna.
Ultima modificare făcută de dary5ro; 6th December 2011 la 00:30.
La fel si eu, am deja 3 negative de la threadu asta, se pare ca pe aici daca intri putin in polemica, iei negative, nu e o problema, sunt obisnuit atat cu plus cat si minus
Am observat si eu alta chestie de bun simt, acum 4 luni am luat ban pe un url de flash games pe motiv ca aveam reclama sub joc, mai nou vad ca unii iar au pus reclama imediat sub joc, deci e o debandada totala, fiecare risca, la unii le merge, altii o incurca.
...corectez, am deja 4 negative de la threadul asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)