Stie cineva sa imi recomande cum pot folosi platforma wordpress pentru un magazin online? Pluginuri, theme, ceva?
Stie cineva sa imi recomande cum pot folosi platforma wordpress pentru un magazin online? Pluginuri, theme, ceva?
Recomand Opencart pentru magazin online, dar depinde cate produse vrei sa fie si asa mai departe..
Daca ai 40-50-100 de produse si WordPress e ok.
Ca si Plugins recomand Jetpack si Askimet sunt all in one securitate si functionalitati. Jetpack iti optimizeaza functionalitatea site-ului , arata si visitor stats si are functionalitati de social media si integrare pinterest ( pe care il recomand daca ai magazin online ). Askimet este un tool anti spam care modereaza comentariile. Sunt multe plugi-nuri utile![]()
Exista pe bani si yoast seo pentru woocomerce.
Ai grija ca nu orice plugin face sitemap-ul la produse si face doar la categoriile din woocomerce.
Chiar daca woocomerce si wordpress sunt gratis, eu zic sa ai un buget de 400-500 de euro minim doar pentru a creea magazinul, pe urma trebuie buget de marketing si multe altele.
Habar n-am la ce intrebari au raspuns kidde, joline si haotik, parca intrebai cum poti folosi WP ca shop?
Ca sa poti folosi WP ca shop online, cel mai popular este pluginul WooCommerce (update frecvent, foarte folosit), compatibil cu majoritatea temelor. E plin pe ThemeForest de teme special facute sa functioneze ca shop impreuna cu acest plugin. In plus, exista o lista lunga cu pluginuri pentru woocommerce care adauga functionalitati diverse, cam tot ce-ti poti imagina dealtfel.
Pe langa el, exista si cateva pluginuri / teme specializate, care nu folosesc woocommerce, dar nu le recomand pentru ca nu au suficiente extensii si poate fi scump sa le customizezi.
Uite o lista: 20 Best WordPress Ecommerce Plugins
Multumesc tuturor, am gasit ceea ce cautam.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)