Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Cat ar costa un template magazin online facut in wordpress?

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit Cat ar costa un template magazin online facut in wordpress?

Daca ati lucrat cu asa ceva, cam cat ar costa o tema customizata de wordpress, facuta sa fie magazin online. Ma intereseaza doar un orizont de preturi, nu vreau sa vad linkuri sau reclame. Sunt date pentru stabilirea unui buget.

Daca puteti raspunde si la intrebarea: este ok un magazin online in wordpress?

Va multumesc frumos.

(sper ca nu gresesc prin publicarea acestui subiect aici)

broski este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    30
    Posturi
    599
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

salut Bogdan.

daca citeai putin forumul vedeai ca cei mai multi aleg acum sa faca un magazin in wordpress.

cat despre tema asta depinde si de gusturile tale.

poate ajunge la 50 de euro, poate 200 de euro.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

Multumesc Todosin, am tot citit prin forum si am vazut discutii legate de mai multe platorme pentru magazine online. Multumesc pentru raspuns.

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    39

Implicit

De ce ai face un magazin online pe o platforma de blogging/site de prezentare ? Oricat te chinui nu o sa ai aceleasi facilitati/performante ca si la un script facut de la inceput sa fie magazin. Sunt destule variante ok de magazine opensource pe care sa pui un design custom si eventual cateva module daca e nevoie.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

tanshi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    43
    Posturi
    214
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Todosin Vezi Post
    daca citeai putin forumul vedeai ca cei mai multi aleg acum sa faca un magazin in wordpress.
    Poate mi-a scapat mie, desi am urmarit cu atentie discutiile pe aceasta tema, dar din cate am vazut eu parerile sunt foarte impartite.

Poti pune, te rog, link spre thredul de unde rezulta ca "cei mai multi aleg acum sa faca un magazin in wordpress"?

Multumesc.
    The best things in life aren't things

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    De ce ai face un magazin online pe o platforma de blogging/site de prezentare ? Oricat te chinui nu o sa ai aceleasi facilitati/performante ca si la un script facut de la inceput sa fie magazin. Sunt destule variante ok de magazine opensource pe care sa pui un design custom si eventual cateva module daca e nevoie.
    Wordpress nu mai e de mult DOAR o platforma de blogging. Poti face un magazin in wordpress fara nici cea mai mica problema si sa fie la fel de performant ca orice alta platforma.

Preturi: cateva sute de $, depinde cat de complexa o vrei...Daca o vrei simpla sau daca vrei tot felul de briz briz-uri gen page templates, shortcodes, pagina de optiuni si tot tacamul.

Daca vrei un plugin de e-commerce nou integrat direct in tema sau separat de tema, te ajunge de la 1500 in sus.

P.S. Nu inteleg care-i problema unora de aici cu WordPress. WordPress e, cred, cel mai popular CMS cu care poti face APROAPE orice. De unde regula asta cu "daca vrei retea sociala, iti iei script specializat, daca vrei magazin iti iei script specializat". Ei no shit, cine v-a spus voua ca nu poti face in WP ceva misto? Fata de Joomla, WP mi se pare acum la ani lumina distanta dpdv al user-friendly. Si daca cu Joomla merge sa faci orice, cu WP faci cu atat mai mult. Iti poti invarti panoul ala astfel incat sa-ti arate doar ce ai tu chef.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

SeerKan am consultat solutiile opensource, le-am frecventat, instalat etc. Mi-am formulat cateva pareri pentru cateva dintre astfel de platforme. Dintre toate 2 mi-au retinut atentia: Magento si OpenCart. Ar fi si prestashop, dar parca nu ma pot acomoda cu el. Altfel, Magento mi se pare infernal iar OpenCart cumva instabil. Wordpress imi place, sunt convins de el de multi ani, insa nu stiu daca functionalitatile specifice unui magazin online le pot regasi intrutotul intr-un wordpress. Clar sunt pluginuri care rezolva multe, vad ca este la moda wooCommerce (care-mi pare leit jigoshop - din cate am inteles chiar e o legatura puternica intre ele :-). Intrebarea mea vizavi de customizarea unei teme se referea si la adaptarile necesare pentru a deveni un magazin online in toata regula. Multumesc pentru raspuns.

tanshi - saru'mana conitza

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

CristiG perfect de acord. "Scorul" imi pare cam mare, dar probabil atat face.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Acum eu nu spun ca WP + un plugin existent face cat un plugin de e-commerce care cu asta se bazeaza. DAR eu, ca programator, daca as sti exact ceea ce vreau si stau sa customizez un plugin sau sa-mi fac eu unul, as face in WP ptr ca stiu ca pot obtine un rezultat chiar mai bun si mai user-friendly decat alta platforma care-mi ofera multe optiuni inutile.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    481
    Putere Rep
    28

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu am creat destule magazine online in WordPress si se comporta excelent. Platforma WordPress, in primul rand te ajuta bine la promovare, mult mai mult decat Magento. Magento a fost creat intentionat sa ruleze bine pe serverele Magento. Am vazut si optimizat destule magazine in Magento, bazele de date se ingrasa, trebuie sa fii bun sa optimizezi o astfel de platforma, update-ul este greoi si se pot intampla multe. Un utilizator normal, se descurca foarte greu in Magento. Punctul meu de vedere este ca Magento, este destul de slab si necesita multe resurse.

WordPress-ul, nu are probleme de update, bazele de date sunt mici, erorile (eventualele erori), se rezolva urgent. Am vazut cateva firme care ofera scripturi de magazine online, facute sau modificate de romani si nu am fost incantat de structura, de URL-uri, etc. Eu as alege WordPress si pretul nu depaseste 250 euro, indiferent de design.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Eu as alege WordPress si pretul nu depaseste 250 euro, indiferent de design.
    Hai nu zau? Plugin customizat + tema unica = 250 euro? Nu prea cred

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cam cat m-ar costa un magazin online profesionist? dar un site de prezentare firma?
    De johnyk_vl în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st November 2016, 22:29
  2. De unde cumpărăm template-uri de calitate Wordpress.
    De vladimir în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 8th May 2012, 12:48
  3. Cat costa un joc in flash facut de la 0?
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st October 2009, 22:38
  4. de vanzare magazin online, facut de la 0 de mine
    De fabby în forumul Website-uri
    Ultimul Post: 15th July 2008, 14:12
  5. Vand magazin virtual gata facut
    De transcend2005 în forumul Continut web
    Ultimul Post: 19th June 2007, 12:57

Permisiuni postare