BogdanCercel - Pentru affilate la WooCommerce ai pluginul: WordPress › Affiliates WooCommerce Integration Light « WordPress Plugins - baftă!
BogdanCercel - Pentru affilate la WooCommerce ai pluginul: WordPress › Affiliates WooCommerce Integration Light « WordPress Plugins - baftă!
Nimic interesant...
Cu siguranta sunt mult mai multe optiuni, inclusiv retele sociale, trimite unui prieten, afiliati, sau cupoane.
Sunt multe theme pt wordpress pt e-commerce pe woothemes.com, poti sa tragi o privire si acolo. Sunt destul de faine.
Dumars, tipul vrea design custom, nu teme ce găsești pe jde mii de site-uri.
Nimic interesant...
Magazin pe bune la care si lucrez (client) pe WP: Navigatii dedicate, dezvoltat de Barandi Solutions. Usor de lucrat, programatori de exceptie.
Non WP
Prestashop: Magazin cosmetice online, al colegei Diana. Tot vei avea nevoie de programare. Daca am inteles bine, nu e 100% gratuit daca vrei si performanta.
Platforme consacrate:
In lucru Haine Online, pe platforma de comert electronic Kubu.ro a altui coleg de forum. Inca e la inceput dar meniurile/facilitatile sunt super, noi module pentru optimizare usor de implementat.
Birotica si papetarie, platforma Content Speed. Super platforma la nivel de help.
Concluzionand cat de cat:
Daca vrei performanta pentru un magazin, apeleaza la profesionisti. SEO e seo, programarea e programare, vanzarile sunt vanzari, marketing e marketing.
Daca esti om de seo, lasa oamenii specializati sa faca ce stiu mai bine, tu doar ii coordonezi.
Desigur, poti face si putina programare, iti poti scrie singur articolele pentru comunicate de peresa sau directoare de articole dar parca totusi sunt oameni care pot face acest lucru mai repede si mai bine, ceea ce se traduce in economie de timp pentru tine.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E foarte bun WP, il folosesc de multi ani la multe site-uri... mai putin la magazine online. Nu stiu ce nu ti-a placut la prestashop, dar eu il folosesc de cand era v1.0 alpha si sunt mai mult decat multumit. De ce nu am apelat la wp pentru magazine ? Ia incearca sa implementezi o metoda de plata cu cardul, mobilpay sa zicem sau chiar epayment si o sa vezi ce inseamna, toti programatorii care au facut asa ceva si am avut contact cu ei au jurat ca nu mai fac in viata lor
Cu wp poti sa faci cam orice, dar trebuie sa te gandesti daca merita efortul (si bineinteles banii) cand ai ceva aproape gata cu tot ce ai nevoie acum sau in viitorul apropiat.
Nu exista si probabil nu va exista in viitorul apropiat o platforma care ofera si simplitate, si implementare usoara si user friendly si sa poti sa faci ce vrei din el, de la blog pana la magazin online sau wiki, fiecare platforma are dezavantajele ei.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
1nesco, desi am zis ca nu vreau sa vad linkuri (frica de a nu calca in strachini prin deschiderea subiectului), nu-mi ramane decat sa-ti multumesc pentru toate resursele. Sunt valoroase si le voi studia cu atentie. Pe unele le stiu, altele mi s-au parut inaccesibile la o anterioara prospectare. Dar multe merita toata atentia. Este clar, rolurile sunt gandite si impartite. Pe partea de marketing, client service, distributie se sta perfect. Mai slabut pe partea tehnica. Pe comunicare este iarasi ok. Caut o solutie care sa poata fi dezvoltata 'in house' pentru o eficienta administrare/dezvoltare. Dinamica unui magazin impune si reactii rapide. Nu sunt om de seo, doar scriu, pun cap la cap sisteme si oameni si fac tot ce pot ca lucrurile sa mearga. Multumesc!
Orice ai folosi, ai nevoie de bani, atat pentru development cat si pentru update-uri in viitor. Eu zic ca orice ai alege, nu prea ai de ce sa regreti, atat timp cat nu ajungi sa ai mii / zeci de mii de clienti.
P.S. Pt cel care mi-a dat negativ pe motivul "Un raspuns mai educat cred ca era mai indicat"...Am un singur mesaj de transmis: Domnisoaro, data viitoare cand dai negativ, macar semneaza-te, ca nu-ti dau inapoi, stai linistit. Bine ca esti tu educat, am uitat ca aici trebuie sa fac si cerere scrisa ca sa scriu un mesaj, cum imi permit sa vorbesc si eu mai liber?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Daca esti si programator, da, merge si in house.
In rest prefer serviciile externe la care soliciti un numar de X ore. Am pus link catre acele firme pentru ca am fost multumit de rapiditatea si calitatea executiei.
@cristi g
Perfect adevarat.
Daca vrei sa oferi servicii curatat pantofi pe strada si acolo iti trebuie
- finantare unelte curatat pantofi
- abilitate de a folosi acele unelte
- degeaba le ai pe toate daca nu cunosti zona unde sa oferi serviciile![]()
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 4th May 2012 la 01:38.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
La un magazin nou nu iti trebuie cea mai buna solutie, iti trebuie una user-friendly si sa fii serios(suport, seriozitate, timp de livrare bun), platforma e irelevanta. Cu cat atragi clientul mai usor si ti-i faci fideli, cu atat mai bine. Deja i s-au prezentat destule motive in topicul asta sa aleaga atat WP cat si altele gen PrestaShop.
Eu zic ca ar trebui sa se axeze mai mult pe celelalte caracteristici si platforma sa o aleaga dupa ce ii place lui mai mult, ca interfata, mod de lucru, etc.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)