Ma omulece mai vrei de la mine , IARA? Doar de dragul de a da bine ? Numai incerca sa ma ataci, atat iti spun.
Ma omulece mai vrei de la mine , IARA? Doar de dragul de a da bine ? Numai incerca sa ma ataci, atat iti spun.
Pfoai. Cred ca puteti da shut down la topic.
Bogdan, i-am spus FOARTE CLAR, NUMAI II DAU TEMA DE RAHAT CARE AM DAT BANI PE DEGEABA PE EA NIMANUI, ce mai vrea?
Guess Who, ti-am zis, nu ma intereseaza reputatia! Tot ce m-a deranjat ti-am spus. Nu cred ca nu am fost ok cu tine.
Tu poti sa imi dai bad la reputatie fara nici o problema. Ceva limba romana? NU te intereseaza? E freeware, insa nu poate fi modificata!![]()
Asta se vrea sa fie o gluma, nu?
Netu e plin de copilasi nesimtiti care fura munca si ti-o revand, crezi ca le e greu sa scoata linkul din copyright sau sa revanda chiar daca e interzis asta?
Asa e mentalitatea romaneasca... in afara e alta mentalitate... am un site unde vand scripturi proprii, si ofer fiecare script in 2 variante: cu link de copyright in footer si varianta fara link in footer, putin mai scumpa.... Ce credeti? 99% din comenzi cumpara varianta mai scumpa, fara link. Daca era in Romania, 99% cumparau varianta mai ieftina ce cerea pastrarea linkului si a doua zi stergeau linkul.
Revenind la subiect, desi am avut unele contre cu Cosmin, aka webnetinfo,aici ii dau dreptate. Daca nu iti convenea ce ai primit, ii cereai socoteala autorului si te intelegeai cu el... dar cu ce drept revinzi (in numar nelimitat) munca altuia? Un moderator ar trebui sa ia masuri.
Ok Netu , are dreptate aici, eu mi-am cerut scuze prin faptul ca am spus "numai o vand, nu o mai dau gratis, nimic". CE VREA MAI MULT DE ATAT ?
Dar gestul tau cum am putea sa il incadram?
Cum am putea sa te caracterizam prin ce ai facut?
Un user serios?
Ca ti-am vandut tema de rahat, neavand nevoie de ea ? Recuperare de bani.
Nu ma lua ca daca era imi restituiai bani, sigur nu faceai asta, din simplu fapt puteai spune ca ma voi folosi de ea.
Topic inchis. Userul a fost avertizat / penalizat pentru nerespectarea drepturilor de autor (regulament, punctul 19).
Aviz amatorilor!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)