28th November 2012, 20:57
5 out of 7 members found this post helpful.
Da, este tema mea, insa daca atat poate sa faca, ce sa ii faci. Tema a fost vanduta numai unei singure persoane cu numele respectiv al temei, care probabil o fi vandut-o el sau este guess who, dar sa ai nesimtirea sa postezi anunt de vanzare pe forum unde mai este tema de vanzare si sa te mai si lauzi ca acolo este mai scumpa .... oare ai ce sa cauti aici?
28th November 2012, 21:02
0 out of 7 members found this post helpful.
Da, o vand pentru ca nu mi-a fost de folos si nu era pentru ce trebuia. Ti-am dat cat mi-ai cerut, nu mi-ai impus nimic altceva. Ofer oportunitati de a da ceva la un pret mult mai mic, indiferent daca e al meu sau nu.
28th November 2012, 21:06
4 out of 5 members found this post helpful.
Nu este vorba despre vanzarea temei, nu ma intereseaza ca o vinzi, insa este o nesimtire sa o vinzi in acelasi loc in care o vand eu ca si creator al temei, la alt pret decat cel cerut de mine?
Daca tot ai vrut sa o vinzi, de ce nu ai pus pretul cu care o vand eu? Nu de alta, dar sa fim fair play!
App: mai si are nesimtirea, sa imi zica pe YM! ca imi vinde cineva tema, bine inteles cu alt id.
Si sa iti zis si de ce ai pus tema la vanzare?
28th November 2012, 21:09
0 out of 7 members found this post helpful.
Fair Play : Cine vrea tema gratis PM !
PS: Numai incerca sa imi dai "reputatie pozivita" , uite-te ce reputatie deti.
Ca sa fim amundoi impacati, numai voi vinde nimanui TEMA.
Post Inchis.
Ultima modificare făcută de Guess Who; 28th November 2012 la 21:18.
28th November 2012, 21:23
0 out of 1 members found this post helpful.
28th November 2012, 21:24
2 out of 3 members found this post helpful.
Lasa ca degeaba am reputatia negativa, nu sunt nesimtit ca si tine, degeaba o ai pe verde.
Si ca sa fim fair play, acuma seara, respectivul intra pe messenger pe mine, imi zice ca vrea nu stiu ce modificari la tema, sa ii scriu coduri in plus pentru a adauga jocuri cu iframe, si imi ofera 1 euro. Dupa care i-am spus care este pretul care il percep, a pus tema la vanare.
Asa ca la mine este fair play, la tine nesimtire.
Asa ca incet incet, reputatia ta verde, lasa de inteles.
App: vezi ca nu stii sa scrii corect romaneste.
28th November 2012, 21:27
0 out of 1 members found this post helpful.
Eram sigur ca o sa imi vi cu argumentul asta, fara aia am considerat ca tema nu imi e de folos, NU pentru ca nu mi-ai facut tu mie iframe si am zis "hai sa ma razbun" , daca se putea sa o modifici la un pret decent, incat sa o folosesc in continuare, tu mi-ai cerut 10E pe putin, pentru a face cu iframe, aproape cat tema.
28th November 2012, 21:30
1 out of 2 members found this post helpful.
Eu nu ti-am cerut nimic, ti-am spus foarte clar care este pretul care il percep pe ora de lucru custom. Tu mi-ai oferit 1 euro.
Apropo: de ce nu vorbesti si aici ca si pe YM!?