Salut!
Vand site de jocuri online .
Domeniu .com
indexat bine la cuvintele: ''jocuri gratis''jocuri online''jocuri''jocuri copii''
PM me pt detalii.
Salut!
Vand site de jocuri online .
Domeniu .com
indexat bine la cuvintele: ''jocuri gratis''jocuri online''jocuri''jocuri copii''
PM me pt detalii.
avand in vedere ca ai 6 posuri pe forum din punctul meu de vedere nu prezinti destula incredere ca sa cumpar ceva de la tine sincer.
Man, fara suparare dar consider postul tau ca offtopic si in afara regulamentului. Daca nu te intereseaza sa cumperi sau nu ai incredere in om e problema ta, nu te bagi... Ce ai vrea, sa faca pana maine 50 posturi si maine sa fie de incredere? Astea sunt conditiile, vrei sa cumperi postezi, nu vrei nu postezi, eventual ii trimiti un pm, nu deschizi subiecte aiurea.
Din cate stiu, tu aveai doar vreo 14 posturi la inceput cand cautai partener pentru a face share pe castigurile din adsense: Caut partener cu AdSense Ce zici, erai de incredere?
Chiar nu am nimic cu tine, dar de multe ori te bagi peste anunturile oamenilor cu tot felul de tampenii, de parca ai vana posturi... Ce-ti aduce bun nr de posturi? Spune-ne si noua!
Ultima modificare făcută de -Rares-; 29th October 2010 la 17:29.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
vad ca userul respectiv a fost si banat, sa zicem ca am destula experienta ca sa incerc sa ii apar pe altii de posibile tepe. ca asa pot sa vand si eu e-jocuri.ro sau cum e siteul ala mare de jocuri, nu conteaza ca nu e al meu daca imi da omul banii inainte ce mai conteaza ca i-am dat teapa.
era un fel de avertisment pentru ca a parut dubios ca nu dadea nici site nici numar de vizitatori nici nimic,
oricum m-am ales cu o infractiune de la un necunoscut, problema lui asta, nu-mi pasa prea mult nici de ban/infractiuni nici de necunoscuti care aplica regulamentul.
krumel mi-a dat vreo 6 infractiuni saracu pana m-am prins eu ce are cu semnatura mea, ca avea 2 linkuri dar era pe mai mult de 2 cuvinte.
Si nu e problema rares relax, meritam eu infractiuni de genu asta de mai demult ca tare caut motiv de cearta, desi am prietenii meicu care ma cert in familie, nu e asa sergiu?
@rares eu nu sunt nici acum de incredere, toata lumea stie ca-s tepar.
Nu vreau sa fiu carcotas, dar puteai semnala eventuale nereguli un pic altfelAdica sa scrii in primul post ce-ai scris in al doilea....
Pentru ca asa, doar pentru faptul ca are doar 2 posturi sau 5 nu inseamna ca e tepar, (cun nici daca ar avea 100 n-ar confirma). Sunt multi noi care vin si vand direct la noi pe forum. Nu-i putem acuza automat ca sunt tepari, insa ii putem descoase altfel... (prin intrebari, prin una alta...)
Man, nu o lua ca ceva personal, am vazut ca a fost banat dar dintr-un cu totul alt motiv, masura care mie mi se pare exagerata.
Regulamentul zice sa postezi daca esti interesat de produs. Daca ai altfel de probleme le poti discuta in privat cu persoana respectiva. Mai mult, postul tau era chiar aiurea...
Nu de la mine ai negativul sa stii, daca are vreo importanta.
Hai, numai bine si sa incercam pe cat posibil sa postam la obiect![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
De la mine ai negativul.. si thread starter-ul de la mine are raportul. (am vrut sa iti dau PM spunandu-ti treaba asta, insa am zis ca e mai ok sa o fac publica, sa nu zici ca ma ascund de cineva sau ceva.)
ps: acum o sa astept si din partea ta unul, pentru ca deh, caracter si mentalitate. Insa tu l-ai primit pe merit, sa stai cu constiinta impacata.
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 30th October 2010 la 15:51.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)