12th April 2012, 15:57
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
robyroy
Ghid pe acest subiect, nu avem inca
Dar iti pot oferi cu drag modelul meu, inspirat tot de la tata Tudi

E destul de misto, eviti generarea de duplicat content si alte prostii nefolositoare.
User-agent: Googlebot
Disallow: /*.js$
Disallow: /*.css$
Te sfatuiesc sa renunti la asta indiferent de la cine te-ai inspirat. Daca nu-l lasi sa descarce css-urile, probabil ca nici preview-ul nu ti-l poate randa corect, ca sa nu mai zic ca nu-si poate da seama ce se randeaza "above the fold".
As renunta si la "Disallow: /*?*" si l-as inlocui cu un meta noindex pe paginile cu parametri, ca sa nu pierzi pagerankul ce trece prin paginile astea. "Disallow: /wp-*" e redundant cu toate regulile care incep cu "Disallow: /wp-" si n-are nevoie de * de la sfarsit, ala e implicit la orice regula. Regula cu cgi e duplicata iar aia cu xhtml poate are vreun rost, dar eu nu il vad. Sper sa-ti fie de ajutor.
As mai adauga doua pluginuri pe care eu le gasesc utile:
7. Seo Smart Links
8. Smarter Navigation
Si pentru 1nesco (daca am inteles bine ce cauti): WP Title 2

Postat în original de
IonutToma
Daca instalati pluginul Wordpress
SEO by Yoast nu trebuie sa mai aveti Google XML Sitemaps si WP No Category Base pentru ca acesta va ofera optiunile ultimelor doua + multe, multe altele (de exemplu adaugarea valorilor meta pentru categorii sau taguri). Deci scapati de doua pluginuri din start.
Printre primele lucruri pe care le mai fac eu cand instalez Wordpress: General Settings > WordPress Address & Site Address > setati adresa cu WWW in fata pentru a evita continutul duplicat si modificati si in Google Webmaste Tools asta. Se poate sa faceti aceasta modificare doar in GWT, dar mie personal mi se par mai elegante site-urile cu www.
In acelasi timp recomand pluginul WP-PageNavi pentru o navigare mai rapida si usoara pe site.
Cei care vor sa folosesasca Wordpress SEO by Yoast aici aveti un tutorial de instalare How to Install and Setup WordPress SEO Plugin by Yoast e foarte folositor.