Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Estimare Valoare Site Masaj

Afișare hibrid

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

In momentul in care vinzi siteul, toate linkurile care il sustin pe el acum din reteaua ta probabil le vei scoate --> scadere in serps. (oricum nu avea decat 20 vizitatori pe zi, interesanta tehnica cu a arata statisticile de pe 8 luni, da senzatia de mai mult trafic.)

Singurii clienti interesanti ar putea fi cei care au salon de masaj si nu au site/nici cunostiinte sa isi faca unul. De la ei poti primi bani mai mult decat valoreaza el.

Din punctul meu de vedere siteul nu valoreaza mai mult de 100 euro. Are o groaza de backlinkuri, insa mai toate sunt in footer still farm link si reciproce.
    Oricum valoarea backlinkurilor se vede in traficul primit.

glumetzul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    26
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    oricum nu avea decat 20 vizitatori pe zi, interesanta tehnica cu a arata statisticile de pe 8 luni, da senzatia de mai mult trafic
    Daca am cerut aici o opinie nu am facut-o ca sa pacalesc pe cineva

Imi dau seama ca nu o sa intre cineva care nu stie sa calculeze singur media de vizitatori pe zi. Ma gandesc ca ar fi fost mai urat sa iau o perioada in care siteului i-a mers peste medie si s-o prezint ca standard. Intr-adevar media este de aproximativ 20 pe zi insa cu fluctuatii destul de mari acesta fiind si motivul pentru care mi s-a parut mai normal sa prezint totalul pe o perioada mai lunga.

Ca exemplu in intervalul Apr 22, 2010 - May 21, 2010 au fost 609 vizite ca sa nu se creada ca e vreo scadere majora in ultima perioada.

Oricum multumesc pt opinii.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de glumetzul Vezi Post
    Daca am cerut aici o opinie nu am facut-o ca sa pacalesc pe cineva
    Evident, nu am vrut sa insinuez asta. Mi se parea doar interesanta tehnica. Oricum toti care ne dam cu parerea pe aici lucram in domeniu, deci tindem sa subestimam valoarea unui site, pentru ca ne gandim ca putem face ceva similar foarte rapid. Nu te descuraja, pentru clientii din afara domeniului valoarea siteului apare mai mare, deci il poti vinde pe un pret bun. Success.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th January 2010, 13:15
  2. 2 linkuri de pagerank 3 pe acelasi site, au aceeasi valoare?
    De fabby în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd June 2009, 16:19
  3. Estimare joc online
    De zrgiu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st March 2008, 21:11
  4. Vand Site-uri / Estimare pret
    De hernestag în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th October 2007, 18:19
  5. Valoare de optimizare sau valoare comerciala?
    De WeaselMan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th September 2005, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •