Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Estimare Valoare Site Masaj

glumetzul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    26
    Putere Rep
    32

Question Estimare Valoare Site Masaj

Buna ziua,

Am un site de promovare a serviciilor in domeniul masajului care nu ii mai este foarte util proprietarului (datorita schimbarii domeniului de activitate) si as fi curios daca si cu cat s-ar putea vinde un asemenea site.

Este vorba de promasa . ro. Nu este un layout nemaivazut insa nici incarcat. Siteul este format din 16 pagini cu continut static compus/tradus la momentul respectiv de proprietar.

Realizez ca nu este (cred) vreo mina de aur pentru venituri din reclame insa imi imaginez ca poate aduce un plus de clienti cuiva care activeaza tot in acelasi domeniu.

Am sa citez datele care sunt (cred eu) esentiale din contul de analytics pentru ultimele 8 luni fix (as arata pentru o perioada mai lunga insa analytics a fost instalat pe site abia in august 2009.

Date generale:
    5,001 Visits
    12,542 Pageviews
    2.51 Pages/Visit
    65.95% Bounce Rate
    00:02:49 Avg. Time on Site
    80.24% % New Visits

Sursa vizitatorilor:
    Search Engines 3,729.00 (74.59%)
    Referring Sites 789.00 (15.78%)
    Direct Traffic 481.00 (9.62%)

Top Cuvinte Cheie (aici voi folosi o imagine pentru ca e greu de reprodus tabelul):

Puteti sa imi mai cereti orice alte date care ar fi utile pentru o evaluare corecta. Multumesc anticipat.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    47
    Posturi
    318
    Putere Rep
    31

Implicit

bounce rate-ul este imens insa se poate remedia problema... estimez valoarea lui la 200 euro.

PS: imi 'place' cum faci tu seo cu link farmul ala in footer

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    26
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu ma laud ca as fi facut mare SEO dar nici nu sunt picat din luna.

Bounce rate-ul poate fi remediat cel mai usor probabil cu continut mai atractiv publicului.

Iar linkurile de jos (in afara de alea 3 imagini de directoare) sunt catre siteurile mele (cu bune si cu rele), nu m-am apucat sa fac LE cu toate siteurile de jocuri flash sau de manele.

Oricum sunt constient ca nu e totul lapte si miere si ca se putea mai bine insa asta am si cu asta defilez

Ca fapt divers, am facut eu cu mai mult timp in urma o campanie mai mare de inscrieri in directoare. De asemenea la un director al meu, link-ul catre acest site (in rotatie cu alte 4 siteuri) era propus siteurilor inscrise ca link reciproc pentru a intra in regim de parteneriat cu acel director ceea ce a dus la multe linkuri catre acest site insa nu foarte valoroase.

Oricum nu stiu cat de relevant mai e, eu zic ca cel mai important e rezultatul pe care l-am prezentant in primul post.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    50

Implicit

In momentul in care vinzi siteul, toate linkurile care il sustin pe el acum din reteaua ta probabil le vei scoate --> scadere in serps. (oricum nu avea decat 20 vizitatori pe zi, interesanta tehnica cu a arata statisticile de pe 8 luni, da senzatia de mai mult trafic.)

Singurii clienti interesanti ar putea fi cei care au salon de masaj si nu au site/nici cunostiinte sa isi faca unul. De la ei poti primi bani mai mult decat valoreaza el.

Din punctul meu de vedere siteul nu valoreaza mai mult de 100 euro. Are o groaza de backlinkuri, insa mai toate sunt in footer still farm link si reciproce.
    Oricum valoarea backlinkurilor se vede in traficul primit.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    26
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    oricum nu avea decat 20 vizitatori pe zi, interesanta tehnica cu a arata statisticile de pe 8 luni, da senzatia de mai mult trafic
    Daca am cerut aici o opinie nu am facut-o ca sa pacalesc pe cineva

Imi dau seama ca nu o sa intre cineva care nu stie sa calculeze singur media de vizitatori pe zi. Ma gandesc ca ar fi fost mai urat sa iau o perioada in care siteului i-a mers peste medie si s-o prezint ca standard. Intr-adevar media este de aproximativ 20 pe zi insa cu fluctuatii destul de mari acesta fiind si motivul pentru care mi s-a parut mai normal sa prezint totalul pe o perioada mai lunga.

Ca exemplu in intervalul Apr 22, 2010 - May 21, 2010 au fost 609 vizite ca sa nu se creada ca e vreo scadere majora in ultima perioada.

Oricum multumesc pt opinii.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de glumetzul Vezi Post
    Daca am cerut aici o opinie nu am facut-o ca sa pacalesc pe cineva
    Evident, nu am vrut sa insinuez asta. Mi se parea doar interesanta tehnica. Oricum toti care ne dam cu parerea pe aici lucram in domeniu, deci tindem sa subestimam valoarea unui site, pentru ca ne gandim ca putem face ceva similar foarte rapid. Nu te descuraja, pentru clientii din afara domeniului valoarea siteului apare mai mare, deci il poti vinde pe un pret bun. Success.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    26
    Putere Rep
    32

Implicit

Daca era genul de site ne-comercial unde singurul venit real poate veni din publicitate cred ca reuseam si eu partial sa imi dau seama cam cat valoreaza.

Dar fiind vorba de un site de prezentare pentru o activitate comerciala (cu care eu personal nu am nimic in comun) imi e mai greu sa-mi dau seama cat de bine ar putea fi valorificat de cineva care lucreaza in domeniu. Iar proprietarul actual la randul lui nu se pricepe suficient la web ca sa-si dea seama in ce masura l-a ajutat cu clienti respectivul site. Ideal era daca gasea un site de acelasi profil cu un numar mai mic sau mai mare de vizitatori vandut pe undeva

realwahl este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2007
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de glumetzul Vezi Post
    Ideal era daca gasea un site de acelasi profil cu un numar mai mic sau mai mare de vizitatori vandut pe undeva
    Site-urile pe care le gasesti pe google cautand "masaj" sau similar, cu siguranta au mai multi vizitatori decat tine, deci nu prea are rost sa incerci sa le vinzi site-ul.
    Insa cred ca ai avea sanse daca ai cauta saloane reale de masaj care nu au site sau care au site dar 0 vizitatori. Cauta in pagini aurii astfel de saloane si contacteaza-le cu o oferta.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Eu am un astfel de site, destul de bine cotat in google, am si salon si itit spun ca in perioada asta nu prea vei scoate prea multi bani pe el, saloanele de masaj nu o duc prea bine, mai bine o duc cele de masaj erotic probabil.
    Succes la vanzare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Pe criza asta oamenii nu sunt suficient de stresati pentru a beneficia de un masaj?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th January 2010, 13:15
  2. 2 linkuri de pagerank 3 pe acelasi site, au aceeasi valoare?
    De fabby în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd June 2009, 16:19
  3. Estimare joc online
    De zrgiu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st March 2008, 21:11
  4. Vand Site-uri / Estimare pret
    De hernestag în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th October 2007, 18:19
  5. Valoare de optimizare sau valoare comerciala?
    De WeaselMan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th September 2005, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •