Vand urmatoarele 2 site-uri:
portalcultural.ro
filosofieonline.com
Astept ceva oferte, eventual daca cineva imi poate spune cam cat pot primi pe ele ( pret realistic ).
Multumesc anticipat.
Vand urmatoarele 2 site-uri:
portalcultural.ro
filosofieonline.com
Astept ceva oferte, eventual daca cineva imi poate spune cam cat pot primi pe ele ( pret realistic ).
Multumesc anticipat.
deci cei din afara se cam bazeaza pe site-ul asta la prima vedere da un scor bun. dar nu prea calculeaza si pozitiile pe care le ocupa in motoarele de cautare. adica nu tine cont de asta la pretul estimat.
dnscoop cata asta pe google ca nu ma lasa sa pun link aici momentan. deschide prima pagina.
tine cont f mult de vechimea domeniului si tipul de site cel putin primul f putini vor vrea sa il cumpere, ca este director web. ambele nu au page rank si trafficul nu e cine stie ce.
noos, dnscoop e ideal, mai mult sau mai putin, pentru site-urile englezesti.
Pentru .ro...nu prea avem un asemenea tool.
hernestag, asteapta oferte si alege pretul cel mai bun/mare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
hernestag, daca vrei o estimare de pret, ar trebui sa dai mai multe detalii despre site-urile respective.
De exemplu, daca continutul site-urilor nu prea are valoare, cei interesati vor vrea doar numele de domeniu, caz in care...probabil ca nu o sa castigi prea mult, iar "valoarea" numelui nu poate primi decat o evaluare subiectiva.
Daca vrei sa vinzi site-urile, atat pt nume, cat si pentru continut, atunci va trebui sa specifici, de exemplu...cati vizitatori ai lunar(unici), cam cat timp petrec pe site (pageviews/timp efectiv), in ce fel monetizezi site-ul, ce castig lunar are (aproximativ), daca site-ul are un castig relativ stabil...si probabil ca cineva interesat sa-l cumpere ar mai gasi intrebari la care sa-i raspunzi.
Evident, ar trebui sa iti pui si problema modului in care poti "demonstra" cifrele...pentru cei interesati.
In acest caz, in care ai un domeniu+site care aduce un venit lunar, valoarea lui de vanzare o poti calcula la ceva de genul, venit pe un an de exemplu (venit lunar x 12)
Daca eu vreau sa-l cumpar...si o consider o investitie pe termen lung, atunci ma intereseaza ca dupa primul an(macar) sa-mi recuperez investitia si sa trec pe profit.
Pe de alta parte, daca cineva vede potential in site-ul respectiv, si se gandeste ca il poate monetiza mai bine, astfel incat sa-si recupereze investitia mai repede, probabil ca iti va oferi mai mult.
Bafta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)