Cum zice şi anunţul, cumpăr website in domeniul imobiliarelor. Site-ul să fie ON. Nu mă interesează domeniul şi nici traficul.
Ofertă preţ : pînă în 700 euro.
Cum zice şi anunţul, cumpăr website in domeniul imobiliarelor. Site-ul să fie ON. Nu mă interesează domeniul şi nici traficul.
Ofertă preţ : pînă în 700 euro.
Ma interesează sa aibă un script ok, să nu fie free, şi să aibă conţinut.
Site valoros 0-700 euro?. Cred că glumeşti.
Ultima modificare făcută de hyp3rion; 28th October 2007 la 23:52.
Eu cred ca vrea sa-l cumpere gata mobilat !
Un site asa cum vrei tu , costa peste 1000 de euro !
Eu pe siteul meu , am avut oferta de 700 de euro si nu l-am dat , cu banii in mana , dar cineva care ar avea un site asa cum vrei tu , de ce l-ar vine pentru o suma asa de mica ?
700 de euro , nu mai inseamna mare lucru , pretul asta , fiind valabil acum 2 ani !
astept oferta pentru imobiliare-romania.us
bestimob.ro - cu scriptul te pot ajuta eu, cu domeniul tre sa vorbesti cu cei care il au, sunt telefoanele pe site, nu am idee daca e de vanzare sau daca se mai ocupa cineva de firma aia, dar incercarea moarte nu are.
Ultima modificare făcută de Krumel; 29th October 2007 la 15:47.
OFF TOPIC: Mah sunt eu somnoros sau aveti un modul belea, ca a pus super link de nici eu nu il bagam asa daca vroiam asta.
Am e-imobiliare.net ..contacteaza-ma pe mess:freezyovidiu sa vorbim!
dcosmin83, haotik, freezy mulţumesc de oferte, dar nu e ceea ce caut.
Ca să fiu mai explicit :
Zona de acoperire va fi Europa de Est, împărţită pe ţări, regiuni, judeţe/districte, oraşe. Vreau ca vânzătorul si/sau cumpărătorul să-şi poată ridica anunţurile pe prima pagină printr-o plată în pay pal,2checkout, world pay, să poată vizualiza din contul lui, de câte ori a fost vizualizat anunţul lui de către alţii, sa poata primi notificări ce anunţuri i se potrivesc conform cerinţelor lui (în cazul cumpărătorului). Acelaş lucru şi în cazul agenţiilor imobiliare.
butelie
Ştiu că trăim în Rom. unde tendinţa este de supra mega evaluare în orice domeniu. Dar te rog ...un asemenea script afară costă 450$, iar eu ofer, 700 euro nu dolari, ptr. script, template, si conţinut. Aşa că cei 1.000 euro ai tăi nu au nici o bază, iar dacă nu-mi poţi oferi ce doresc, nu te mai băga.
hyp3rion in cazul asta poti reformula oferta. Daca iei scriptul cu 450$ inseamna ca restul pina la 700de euro il oferi pentru un domeniu ON din domeniul imobiliarelor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)