Salut.
daca exista un link catre site-u meu de aici
www.domeniu.ro/ - cu pagerank3
si un altu
www.domeniu.ro/subdomeniu/ tot cu pagerank 3
au aceeasi valoare?
multumesc anticipat.
Salut.
daca exista un link catre site-u meu de aici
www.domeniu.ro/ - cu pagerank3
si un altu
www.domeniu.ro/subdomeniu/ tot cu pagerank 3
au aceeasi valoare?
multumesc anticipat.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Raspunsul scurt: Nu, desi este posibil in anumite conditii.
Raspunsul lung: Valoarea transmisa de o pagina web catre alta este data de cateva elemente, astfel incat doua pagini ce au acelasi PR pot transmite valori diferite catre siteurile/paginile unde linkeaza.
Unul, dar nu singurul, dintre elementele care dicteaza valoarea transmisa este suma linkurilor de pe acea pagina. Cu cat linkurile de pe pagina sunt mai multe cu atat valoarea transmisa catre fiecare link va fi mai mica.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
nu am dat eu toate detaliile
este vorba de acelasi domeniu. si ma refeream la un portal de exmpelu
care ar pune link catre mine de la pagina principala care are pagerank 3 si din directorul web, care are tot 3. Eu ma gandeam ca dc vin de la acelasi site, cu toate ca sunt pagini diferite, nu ar conta..la asta ma refer..
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
PR-ul este o "calitate" a unei pagini, nu a unui site, si ramane valabila discutia... O pagina transmite PR in functie de anumite criterii, si deci, 2 pagini/sectiuni de site/articole, (indiferent daca sunt pe acelasi domeniu sau nu) diferite ce au acelasi PR NU transmit aceeasi valoare, decat daca se intrunesc cat mai multe din conditiile care trebuie indeplinite.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Conteaza si ce keyword-uri sunt pe paginile respective si ce cuvinte ai tu in anchor-ul linkului...deci ca importanta in SERP nu au valoare egala...doar ca cedare de PR probabil.
am inteles acum.
multumesc de raspunsuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)