Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: linkuri de pe acelasi ip se pun?

epsilon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    33

Implicit linkuri de pe acelasi ip se pun?

Am un server dedicat si pe el parcate vreo 10siteuri ale mele. Am incercat sa pun pe fiecare site cat un link catre un anumit site de-al meu dar nu observ sa il ajute in google pe cautarea respectiva. Oare nu se pun linkurile de pe acelasi ip ? Si inca ceva daca siteul meu are continut adult iar siteurile pe care pun link nu au adult ma ajuta vre-un pic linkurile?

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    34

Implicit

IP face diferenta mica,adica nu conteaza prea mult dar conteaza si el.
    Daca nu au continut relevant siturile intre ele,pui linkurile degeaba.
    PT ca sa observi ceva semnificativ,iti trebuie pr mare pe acele situri,cam de la 4 in sus.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    33

Implicit

am pus 2 linkuri cu pr5 si unu cu pr4 si inca nu observ diferenta . Oare sa fie buba ca nu e contentu updatat de vreo 2 luni la siteul pe care incerc sal ridic ?

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    34

Implicit

Conteaza si ce concurenta ai pe nisa respectiva....daca e mare,e greu de ajuns sus chiar si cu baclinkuri d epr4 si 5 relevante.
    Avand in vedere ca nu prea au relevanta acele situri cu a tau,slabe sanse sa vezi ceva.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    33

Implicit

topu pe acea nisa are backlinkingul facut de regula pe siteuri warez/muzica/manele/radio nu am vazut linkuri catre ei cu content relevant sau asa ceva.

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca sunt de pe acelasi IP si le linkuiesti intre ele e posibil sa fie penalizate pt link building...

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Butcher Vezi Post
    Daca sunt de pe acelasi IP si le linkuiesti intre ele e posibil sa fie penalizate pt link building...
    Stiu ca asta e "linia oficiala" dar mie mi se pare ciudat ca Google sa puna atat de mult pret pe IP. Cred ca peste 70% din site-urile de pe net sunt pe shared hosting/mai exista inca cel putin 1 site pe acelasi IP. Ma refer strict la acest detaliu, IP-ul, nu la alte "semne" de scheme de link building. Daca am de exemplu am 5 site-ui pe acelasi IP si 1 link-eaza catre 3, 3 link-eaza catre 2, 2 catre 4, 4 catre 5 si 5 catre 1 (sau alte scheme asijderi) inteleg sa fie flag-uite site-urile pentru LB dar daca 1, 2, 3 si 4 link-eaza catre 5 si nu exista nicio alta legatura intre ele mi se pare exagerat sa iei penalizare.

Legat de faptul ca nu se vad diferente mari dupa ce ai pus link-urile exista mai multe explicatii: nisa competitiva si/sau site-ul optimizat e "prost" (neactualizat, putin continut etc) si/sau site-urile pe care ai pus link-urile nu sunt "valoroase" dpdv SEO si/sau Google nu a indexat inca link-urile noi si/sau nu a trecut inca suficient timp (de exemplu acum optimizez un site pentru 3 cuvinte cheie, abia dupa 2 luni a ajuns pe prima pagina dupa 2 dintre ele si nu am facut doar LB iar site-ul era deja pe paginile 4-5 pentru kw respective).

giovanni12345 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit

Din cite am citit pe net am inteles ca backlincurile de pe acelash IP nu sunt chiar asa apreciate de Google.

Iar in legatura cu chestia ca nu observi schimbari in Google cred ca e vorba de cantitatea backlincurilor. 2-3 sau 10 backlincuri nu cred ca schimba mult.

Uite cite backlincuri au siturile din TOP cu aceeasi nisa ca a ta.

Backlincurile mai bine sa le controlezi in Yahoo deoarece Google nu arata toate backlincurile.

Mai uite si la On Page Optimization poate acolo nu ai optimizat cum trebuie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2 linkuri de pagerank 3 pe acelasi site, au aceeasi valoare?
    De fabby în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd June 2009, 16:19
  2. link-uri cu acelasi continut
    De pitagora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th September 2008, 09:02
  3. 2 conturi adesense pe acelasi PC
    De jeremy în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd June 2008, 08:23
  4. Cont nou pe acelasi site
    De d@niŁl în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th October 2007, 22:57
  5. 3 Domenii .com .de .eu Acelasi Continut
    De Marius Mailat în forumul Google