Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Up in SERPs?

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit Up in SERPs?

De ceva timp in observ ca nenea google asta ne tine intr-o mare harababura(cel putine pe mine); si sa va zic de ce:
    Am siteuri promovate prin aceleasi metode: practic cu linkuri in sidebar , unele merg altele nu; altele merg o perioada dupa care se duc direct pe pagina 10-11(unele din ele mai revin de pe acele pagini cu linkurile lasate acolo unde sunt ele); altele nu merg deloc decat dupa ce le scoti backlinkuri puse, dupa incep sa urce, si bineinteles nefiind multumit de locul unde te pun ei fara backlinkuri incerci sa te promovezi, la primul link siteul pica iar.

La toata chestia asta cu linkuri in sidebar am incercat si prin adaugare random(sa zicem la cateva zile unul, dupa iar altul), si cate unu pe zi, doar unul in prima saptamana de cand este facut siteul iar dupa cate 1 pe zi, etc. Nu cred ca ar fi o problema de penalizare a siteurilor(cel putin la unele, deoarece azi sunt sus, maine sunt pe pagina 10-11, la cateva ore iar sus, dupa iar pe pagina 4-5) dar nici nu imi dau seama unde gresesc.
    PS: am incercat cu linkuri cumparate, link exchange si linkuri cumparate automat prin siteuri de profil; linkuri doar de pe siteuri cu pagerank, maxim 10 linkuri pentru fiecare site.

Tot ce e mai sus ar fi doar la promovare prin backlinkuri normale(puse pe tagurile promovate- in general 2,3 si pe numele siteului)

Metodele de link building cu keyword in fraza, keyword in articole, promovare pe siteuri de socializare, siteuri de whois and stuff la mine nu dau rezultate deloc bune, de asta m-am si concentrat mai mult pe metoda de promovare prin backlinkuri normale.

Voi ce parere aveti? Cum reusiti sa va stabilizati? care e metoda de promovare care functioneaza cel mai bine la voi?(asta daca e de spus si nu e secret).

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

va dau un exemplu la care eu nu reusesc sa inteleg din nou unde e problema: site-ul a mers destul de bine o perioada cu backlinkuri, dupa care a fost penalizat, i-am scos acele backlinkuri iar la o perioada a crescut din nou(in perioada asta nu i-am mai adaugat nici un link), ca astazi sa pice din nou bineinteles de data aceasta fara sa ii fac nimic. Continutul este tot timpul fresh, de calitate deci nu are rost sa ma leg de partea on site.

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    426
    Putere Rep
    23

Implicit

Ai verificat ca nu cumva cineva sa iti vrea raul si sa iti faca black SEO?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

le-am verificat in wm tools si totul este ok acolo. nu apar backlinkuri suspecte

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Cand a scazut iar? Pare sa fi fost un update in jur de 24-25 martie
    Signatura lipsa

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de demonbogdan Vezi Post
    Tot ce e mai sus ar fi doar la promovare prin backlinkuri normale(puse pe tagurile promovate- in general 2,3 si pe numele siteului)
    Metodele de link building cu keyword in fraza, keyword in articole, promovare pe siteuri de socializare, siteuri de whois and stuff la mine nu dau rezultate deloc bune, de asta m-am si concentrat mai mult pe metoda de promovare prin backlinkuri normale.
    Vezi sa nu ai prea multe linkuri pe un cuvant cheie sau o expresie, mai degreaba pune linkul pe domeniu sa reduci ancorele pe cuvinte cheie. Am intalnit si eu sa dispara o pagina din google de la un link de pe un director de articole sau sa scada cateva pozitii dar dupa cateva zile siteul si-a revenit sau a aparut pagina din nou in acelas loc. Un lucru este important sa nu te grabesti, daca ai 100 de backlinkuri la un site atunci eu nu iti recomand sa aduci mai mult de 10 backlinkuri pe luna. Este mica probabilitatea ca un site care este la inceput sa primeasca multe backlinkuri deodata de aceea din nou este periculos sa utilizezi linkuri din sitewide. Multi nu recomanda linkurile sitewide mai ales daca pui pe un cuvant cheie, atrag automat penalizarea. Daca totusi utilizezi incearca sa nu ai mai mult de 10% din numarul linkurilor. Am vazut cateva siteuri unde mai mult de 90% erau linkuri sitewide pe domeniu si nu aveau nici un fel de probleme, totusi este o metoda riscanta.
    Daca vrei sa intaresti siteuri mai degraba utilizeaza bannere dar sa nu pui taguri ci lasa doar naked sa nu influenteze direct SERP-ul ci doar sa beneficiezi de link juice. Merge mai incet dar ai o stabilitate mai mare.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Cand a scazut iar? Pare sa fi fost un update in jur de 24-25 martie

aseara, nici macar nu a fost dupa 10 seara; stiu ca in general penalizarile de la updateuri vin noaptea dupa 22+ pm spre dimineata.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. serps - hosting
    De anntidot în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd January 2010, 09:19
  2. Monopol in SERPs
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 26th February 2009, 10:00
  3. Schimbari SERPs
    De Nosfer în forumul Google
    Răspunsuri: 4