27th March 2014, 18:16
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
demonbogdan
Tot ce e mai sus ar fi doar la promovare prin backlinkuri normale(puse pe tagurile promovate- in general 2,3 si pe numele siteului)
Metodele de link building cu keyword in fraza, keyword in articole, promovare pe siteuri de socializare, siteuri de whois and stuff la mine nu dau rezultate deloc bune, de asta m-am si concentrat mai mult pe metoda de promovare prin backlinkuri normale.
Vezi sa nu ai prea multe linkuri pe un cuvant cheie sau o expresie, mai degreaba pune linkul pe domeniu sa reduci ancorele pe cuvinte cheie. Am intalnit si eu sa dispara o pagina din google de la un link de pe un director de articole sau sa scada cateva pozitii dar dupa cateva zile siteul si-a revenit sau a aparut pagina din nou in acelas loc. Un lucru este important sa nu te grabesti, daca ai 100 de backlinkuri la un site atunci eu nu iti recomand sa aduci mai mult de 10 backlinkuri pe luna. Este mica probabilitatea ca un site care este la inceput sa primeasca multe backlinkuri deodata de aceea din nou este periculos sa utilizezi linkuri din sitewide. Multi nu recomanda linkurile sitewide mai ales daca pui pe un cuvant cheie, atrag automat penalizarea. Daca totusi utilizezi incearca sa nu ai mai mult de 10% din numarul linkurilor. Am vazut cateva siteuri unde mai mult de 90% erau linkuri sitewide pe domeniu si nu aveau nici un fel de probleme, totusi este o metoda riscanta.
Daca vrei sa intaresti siteuri mai degraba utilizeaza bannere dar sa nu pui taguri ci lasa doar naked sa nu influenteze direct SERP-ul ci doar sa beneficiezi de link juice. Merge mai incet dar ai o stabilitate mai mare.