De ceva timp in observ ca nenea google asta ne tine intr-o mare harababura(cel putine pe mine); si sa va zic de ce:
Am siteuri promovate prin aceleasi metode: practic cu linkuri in sidebar , unele merg altele nu; altele merg o perioada dupa care se duc direct pe pagina 10-11(unele din ele mai revin de pe acele pagini cu linkurile lasate acolo unde sunt ele); altele nu merg deloc decat dupa ce le scoti backlinkuri puse, dupa incep sa urce, si bineinteles nefiind multumit de locul unde te pun ei fara backlinkuri incerci sa te promovezi, la primul link siteul pica iar.

La toata chestia asta cu linkuri in sidebar am incercat si prin adaugare random(sa zicem la cateva zile unul, dupa iar altul), si cate unu pe zi, doar unul in prima saptamana de cand este facut siteul iar dupa cate 1 pe zi, etc. Nu cred ca ar fi o problema de penalizare a siteurilor(cel putin la unele, deoarece azi sunt sus, maine sunt pe pagina 10-11, la cateva ore iar sus, dupa iar pe pagina 4-5) dar nici nu imi dau seama unde gresesc.
PS: am incercat cu linkuri cumparate, link exchange si linkuri cumparate automat prin siteuri de profil; linkuri doar de pe siteuri cu pagerank, maxim 10 linkuri pentru fiecare site.

Tot ce e mai sus ar fi doar la promovare prin backlinkuri normale(puse pe tagurile promovate- in general 2,3 si pe numele siteului)

Metodele de link building cu keyword in fraza, keyword in articole, promovare pe siteuri de socializare, siteuri de whois and stuff la mine nu dau rezultate deloc bune, de asta m-am si concentrat mai mult pe metoda de promovare prin backlinkuri normale.

Voi ce parere aveti? Cum reusiti sa va stabilizati? care e metoda de promovare care functioneaza cel mai bine la voi?(asta daca e de spus si nu e secret).