17th December 2012, 15:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Da, este clar ca ajuta, nu stiu exact care este procentajul, poate cei de la google l-au calculat, traficul nu creste cu mult dar link-urile sunt mai relevante. Sa nu te astepti la o crestere mare, este de ordinul 1-2%, asa cred.
Studiu de caz
pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
17th December 2012, 15:56
Am testat doar pe .com si am avut chiar impresia ca CTR-ul a scazut. Am presupus ca nu sunt tentati sa dea click pe un autor cu un nume exotic pentru ei. Prefera sa dea click pe un John in locul unui Ionut.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
17th December 2012, 16:23
Eu o consider foarte utila dar problema mea este alta
sper sa se considere ca este la subiect).
Vreau sa afisez autorul la un magazin online si sa imi apara in SERP la orice pagina returnata de pe site-ul meu snippet-ul de autor. Am incercat cu creare pagina Google + de companie si cu rel="author" si nimic.
Are cineva o solutie mai buna?
Multumesc!
17th December 2012, 19:21
Autorul trebuie sa fie o persoana fizica, nu o companie.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)