si de faptul ca el este seful celui mai important departament de la Google care priveste SEO in mod direct?
va rog da-ti raspunsul dupa ce priviti video-ul e mai jos pana la capat :-)
An update on Google's webmaster videos - YouTube
si de faptul ca el este seful celui mai important departament de la Google care priveste SEO in mod direct?
va rog da-ti raspunsul dupa ce priviti video-ul e mai jos pana la capat :-)
An update on Google's webmaster videos - YouTube
deci urmatorul update se va numi "Dinosaur" sau "Godzilla"
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Probabil asa se ocupa ei de update-uri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
He didn't choose the T-Rex-like life, the T-Rex-like life chose him!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
E un tip ok, angajat sa aduca profit unei companii care intamplator are un nume cunoscut.
Ca om, de la el am invatat ce lasere trebuie sa folosesc pt prostirea pisicilor fara sa le orbesc, de pe timpurile cand urcam persana pe pereti cu spotul luminos de la o camera sony.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca v-a facut sa va uitati la filmuletul lui, si altfel nu v-ati fi uitat, inseamna ca e bun.
Caut cu jingle.ro.
Matt iese in fiecare noapte la ora 1 fix, pe veranda casei sale. In cateva secunde apare un OZN care il aspira in interiorul sau si pleaca. La ora 5 fix, il aduce inapoi si il lasa pe veranda casei.
Lipsa somnului nocturn duce in cazul lui la efectele secundare din acest filmulet.
Ozn pe naiba. E matizul meu care da senzatia de ozn in acel peisaj. Ma relaxeaza sa conduc si uneori uit sa ma opresc.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E un tampit! Parerea mea.
Mersi de negativ matei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)