Cum pot recapata traficul ce il avea un site ( destul de des cautat de google ) si cu un trafic de 15k ?
Mi-au scazut la 5000 de vizite site-ul, cum il "incurajez" sa isi revina ?
Cum pot recapata traficul ce il avea un site ( destul de des cautat de google ) si cu un trafic de 15k ?
Mi-au scazut la 5000 de vizite site-ul, cum il "incurajez" sa isi revina ?
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Gasind cauzele care au dus la aceasta scadere drastica a traficului.
Ti-am zis, hostingul a fost down o zi, defapt scuze ca nu am specificat ( picat = hosting cazut ).
Ma indoiesc ca ai pierdut 10,000 de vizitatori doar pentru ca ti-a fost picat hosting-ul o zi. Cel mai probabil e vorba de un update al lui Google, despre care s-a vorbit recent (vezi si topicul noutati de la Google).
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Practic, da, nu cam ai cum sa pierzi atat de multe vizite din cauza la o zi off.
Teoretic, poate fi vorba despre faptul ca: google boot ti-a accesat site-ul in ziua respectiva, poate de mai multe ori, a vazut ca este down, si "l-a aruncat" jos in serp.
Presupun ca pe keywords-urile care erai pozitionat bine in serp, nu mai esti, nu?
Ar trebui sa isi revina traficul destul de repede. Eu am avut recent un site picat timp de 8 zile. A 9a zi am pus siteul la loc si a avut cam 40% din trafic. Acum, dupa 3 zile, deja e aproape la normal.
Sunt la aceleasi cautari , am scazut doar la cateva key cu concurenta mare, 5 locuri. Pana acum aveam deobicei 7k trafic, acum am 3k trafic.
Daca ti-a picat hostul o zi nu este problema, in ultimele zile a fost update la google, este posibil sa fii pierdut ceva pozitii.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)