Am o problema ciudata cu site-ul si as avea nevoie de niste sugestii. Sa incep cu "the story"
In weekend am refacut site-ul de la 0. Cum Google ma indexeaza zilnic, mi-a indexat site-ul si cand era in constructie. Deci m-am trezit cu un titlu gen "welcome to front page"si cu descierea ca fiind formata din textul de sus + textul de jos al paginii principale.
Ce a fost excelent a fost ca desi site-ul era neterminat, eram pe locul 1 (am oscilat in cateva ore si pe 2, 3, 4) pentru cautarile care ma intereseaza. Nu prea mi-a venit sa cred, asa ca am incercat sa nu ma bucur prea mult degeaba. Si uite ca de ce ma temeam nu am scapat:
1. Acum descrierea este cea de pe paginile vechi (din meta description chiar) si titlul de pe paginile noi;
2. Locul incepe sa tot scada, de pe 1 am ajuns pe 2x in doar cateva ore, dupa aceleasi cuvinte cheie cu care mai devreme eram pe locul 1 (2, 3, 4);
3. Pe Google.ro sunt mult mai in spate fata de Google.com. De fapt pe .ro nu s-a schimbat pozitia deloc.
Aveti idee ce s-a intamplat? Cum de am stat aproape 2 zile pe primele locuri si acum am luat-o inapoi? Cu toate ca nu am facut mari modificari prin site (cuvintele cheie sunt cam aceleasi, eventual chiar in plus, dar nu exagerat).
Si nu stiu ce e cu desincronizarea asta si ce cauta meta-urile din site-ul vechi in descrierea site-ului nou...
Sunt probleme la site? Eu nu am decat o eroare W3C, codul nu e foarte mare, e "citet" pentru motoarele de cautare... descrierea de sus este chiar prima deci ar trebui sa fie si in descrierea din Google...
Multumesc!
(e vorba de site-ul din semnatura, cautarea dupa "anunturi gratuite")