Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Descrierea si sincronizarea in Google

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Unhappy Descrierea si sincronizarea in Google

Am o problema ciudata cu site-ul si as avea nevoie de niste sugestii. Sa incep cu "the story"

In weekend am refacut site-ul de la 0. Cum Google ma indexeaza zilnic, mi-a indexat site-ul si cand era in constructie. Deci m-am trezit cu un titlu gen "welcome to front page" si cu descierea ca fiind formata din textul de sus + textul de jos al paginii principale.

Ce a fost excelent a fost ca desi site-ul era neterminat, eram pe locul 1 (am oscilat in cateva ore si pe 2, 3, 4) pentru cautarile care ma intereseaza. Nu prea mi-a venit sa cred, asa ca am incercat sa nu ma bucur prea mult degeaba. Si uite ca de ce ma temeam nu am scapat:

1. Acum descrierea este cea de pe paginile vechi (din meta description chiar ) si titlul de pe paginile noi;

2. Locul incepe sa tot scada, de pe 1 am ajuns pe 2x in doar cateva ore, dupa aceleasi cuvinte cheie cu care mai devreme eram pe locul 1 (2, 3, 4);

3. Pe Google.ro sunt mult mai in spate fata de Google.com. De fapt pe .ro nu s-a schimbat pozitia deloc.

Aveti idee ce s-a intamplat? Cum de am stat aproape 2 zile pe primele locuri si acum am luat-o inapoi? Cu toate ca nu am facut mari modificari prin site (cuvintele cheie sunt cam aceleasi, eventual chiar in plus, dar nu exagerat).

Si nu stiu ce e cu desincronizarea asta si ce cauta meta-urile din site-ul vechi in descrierea site-ului nou...

Sunt probleme la site? Eu nu am decat o eroare W3C, codul nu e foarte mare, e "citet" pentru motoarele de cautare... descrierea de sus este chiar prima deci ar trebui sa fie si in descrierea din Google...

Multumesc!

(e vorba de site-ul din semnatura, cautarea dupa "anunturi gratuite")
    Ultima modificare făcută de Federals; 3rd March 2008 la 17:44.

gotic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca refaci siteul destul de mult trebuie sa te astepti la o cadere pe google. Si eu am patit acelasi lucru cu unul din siteurile mele. A durat cateva luni sa isi revina prima pagina a siteului. Ce era interesant ca subpaginile noi creeate au o pozitionare buna in google la cateva zile dupa creeare, dar prima pagina a asteptat mult sa isi revina.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit

Surpriza mare a fost ca in timp ce faceam site-ul, am ajuns si pe primul loc. Acum tot scad...deja sunt pe 70 Iar descrierea din Google e cea din meta-ul site-ului vechi? Ce pot sa fac? E prea jos in pagina descrierea?

E vorba de textul "Anunturi gratuite, videoclipuri amuzante, horoscop zilnic, jocuri, poze, radio, bancuri, perle, director firme" scris cu un tag <h3>. E prea mare headerul? Ca nu mai inteleg nimic...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit

Am observat ca pe paginile interne, atat descrierea, cat si titlul sunt OK. Deci s-au actualizat mult mai repede. La fel si pozitia, sunt in primele rezultate dupa anumite cautari.

In schimb, pe pagina principala tot nu s-a intamplat nimic, doar ca am mai "avansat" vreo 30 de locuri in spate Descrierea tot proasta a ramas.

Sa inteleg ca indexul in actualizeaza cel mai greu Google? Cu toate ca e cea mai importanta pagina, continutul se schimba la un interval de cateva minute...

Deci ceata e din ce in ce mai mare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum scriem descrierea produsului
    De lovelife în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd August 2009, 11:23
  2. Reclama adwords in descrierea siteului
    De gabi99 în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th May 2009, 00:36
  3. Descrierea siturilor introduse in directoare
    De Sebastian în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2009, 22:04
  4. Descrierea sistemului de reputatie
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra