Cat de importanta este descrierea siturilor introduse in directoare? Adica daca am (introduc) aceeasi descriere in majoritatea vs. descriere diferita in fiecare director pentru situl respectiv.
Cat de importanta este descrierea siturilor introduse in directoare? Adica daca am (introduc) aceeasi descriere in majoritatea vs. descriere diferita in fiecare director pentru situl respectiv.
Ultima modificare făcută de Sebastian; 5th March 2009 la 18:38.
Cam o descrierie la 10-20 directoare plus random de titluri si nu vei avea nici o problema
Ultima modificare făcută de folobush; 5th March 2009 la 18:37. Motiv: greseala
Incearca sa analizezi directoarele in care te inscrii, pentru ca unele poate au "putere" pe o anumita categorie/nisa. Daca nu faci asta ai riscul de a nu primi absolul nimic din inscrierea. Dupa analiza pe care o faci iti modelezi descrierile respectiv cuvintele cheie din titluri, oricum cum sa spus si mai sus nu trebuie sa folosesti aceeasi descriere peste tot.
Scriu despre Marketing Online Advertising si SEM
Interesant, eu m-am inscris in toate directoarele cu acelasi titlu si descriere.
Acestea fiind vre-o 30:-?
Cate un fel de mancare in fiecare zi timp de 30 zile...
Acum iti dau dreptate...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)