8th October 2012, 00:48
5 out of 5 members found this post helpful.
Relax oameni buni relax.
La ultima intalnire 2parale am incercat sa supun atentiei disperarea tuturor dupa linkuri. Nu voi intelege niciodata atitudinea asta. Personal doresc un link pe 1-2 saptamani dar bun.
Multi alearga dupa linkuri si ajung sa aiba cu milioanele in GWT si o patesc in momente cum este acesta. Pana la urma manipularea linkurilor a fost urata intotdeauna de catre Google. Acum ura aceasta a devenit mai intensa si mai viscerala dar in esenta ea a existat intotdeauna.
Sunt absolut convins ca foarte multi au nevoie de linkuri cu tona dintr-un singur motiv. Structura siteului si optimizarea onpage sunt prost facute. Aplecandu-va catre aceste 2 lucruri cu cea mai mare atentie veti observa ca e posibil cu un numar foarte mic de linkuri sa depasiti concurenta.
Toata lumea vorbste de pozitionari in top dupa expresii . Dar asta aduce oare autoritate domeniului? Eu cred ca nu. Autoritatea domeniului eu am incercat sa o inteleg invers . Mai intai sa ies la 10.000 de cautari pe long tail gen Laptop Asus i7 SandyBridge Albastru decat la o singura cautare Laptopuri.
Sunt absolut convins ca in timp avand foarte multe long tailuri domeniul va castiga autoritate si va urca in cautari si pe short tailuri gen Laptop. Asa ca decat sa ma apuc din prima sa optimizez pe Laptopuri mai bine ma apuc sa vad cum fac cu long tailurile. SI CE CREDETI ? PENTRU ASA CEVA NU AI NEVOIE DE LINKURI.!!! Sau ai nevoie de un numar restrans.
Asa ca sfatul meu. Nu mai fortati lucrurile cautand de dimineata pana seara linkuri. UNUL si BUN pe saptamana pentru mine este ok. Daca sunt mai multe cu atat mai bine dar nu 1000 si mai ales de caliatte indoielnica. Autoritate va trebuie la siteuri si aceasta nu se obtine DOAR cu linkuri.
In cazul meu niciodata Pinguinul nu si-a facut de cap cu siteurile mele. Pentru ca nu avea motiv. Cu Panda insa e altceva
Si inca un lucru. Disperarea are rolul ei major in aceasta ecuatie. Un site nu poate depasi concurenta fara a avea riscuri decat facand o optimizare pe o perioada ce se intinde de la MINIM 10 luni la 2-3 ani poate. Cu o asemenea strategie veti vedea ca unul , doua linkuri pe o saptamana vor fi de ajuns. Si Google nu va mai veni cu valuri de penalizari indiferent din ce surse va vor veni linkurile naturale.
Tot ce am spus pana acum se aplica pe .ro . Pe .com ... e alta mancare de peste si lucrurile stau complet diferit .
Ultima modificare făcută de RoManiac; 8th October 2012 la 01:11.
8th October 2012, 01:23
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
michelle
Si de unde stim ca sunt linkurile de calitate? Siteul de unde primim link, sa aiba autoritate, sa fie un site cu continut bun si de caliatate, etc...
Acum na si cu tine @michelle. Serios. Faci si tu o analiza a siteului respectiv in prealabil. Te uiti daca mai vine linkuri , vezi ce continut are , vezi cam cum se pozitioneaza prin rezultate , vezi ce vechime are siteul , cat de des e facut update cu continut la el , ce comunitate eventual duce in spate etc etc ...
Eu de exemplu nu prea iau in calcul Pr-ul. Nu prea ma intereseaza. Mai bine un site curat cu pr 3 al carui scop nu este acela de a vinde in mod normal linkuri decat unul ce vinde linkuri intr-una dar cu pr 6.