5th August 2016, 07:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Chitantierul si registrul de incasari si plati m-au pus sa il iau de la o librarie de langa. Chitantierul nu il mai am dar nu era ceva neobisnuit. Il poti cumpara de la orice librarie. Registrul arata asa:
registru de incasari si plati.jpgregistru.jpg
Ghid-ul cred ca l-ar face doar daca i-am intreba mai multi si le-am pune intrebari concrete si fata in fata, la aceste intalniri. Pe site-ul ANAF-ului exista un formular de asistenta prin e-mail. Le-am trimis intrebarile de mai sus cat se poate bine asezate inca sa nu existe dubii. Am primit un raspuns dupa vreo 30 de zile si in mail mi se copiau articole din Legea drepturilor de autor si nimic concret despre ce am intrebat. M-am simtit ca la Radio Erevan.
In momentul de fata functionarii ANAF nu au habar cat de mult a evoluat online-ul si isi inchipuie ca el inseamna doar Facebook si site-uri de stiri.
Ca fapt divers, astia de la ANAF m-au intrebat ce fac concret. Le-am spus cat se poate de simplu. Au dat telefon la Valcea sa intrebe ce fac cu mine. O doamna le spune la telefon ca sunt freelancer si trebuie sa imi aplice legislatia si normele fiscale intocmai. Astia inchid telefonul si se uita la mine. Domnule, acum am inteles ca sunteti freelancer. Din pacate nu am avut pana acum freelanceri la noi in zona si nu stim cum sa procedam dar ne mai interesam