Sa scriem toti pe acest forum cu diacritice.
Ce parere aveti?![]()
Sa scriem toti pe acest forum cu diacritice.
Ce parere aveti?![]()
Sa fim mai deschisi spre globalizare, cel putin noi care ne dam pe net.Ce parere aveti?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Eu propun sa se scrie mai intai corect, si apoi cu diacritice. Pentru ca degeaba scrie unii cu diacritice daca ei scrie care este.![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Absolut, cu cele germane de pe tastatura la desktop?
Proasta idee.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Globalizare mai lipsea acum. Nu-s de ajuns problemele noastre.. mai lipseste sa le importam si pe ale altora.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
oricum e o chestie de comoditate, obisnuinta, nu se poate face nimic in aceasta privinta zic eu.
fiecare cum vrea
P.S ai fi incurajat mai mult daca ai fi scris primul post al tau cu diacritice, daca nici macar la propunere nu scrii cu diacritice, cum poti tu milita pt asa ceva? [p.s eu glumesc, nu lua nimic personal]
Ideea ar fi buna insa reduce sansele ca un vizitator fara diacritice sa ajunga pe site dintr-o cautare. Cred ca in jur de 5% din userii din Romania folosesc diacriticele asa ca implementandu-le scadem sansele ca cineva care ar avea ceva de adus comunitatii, sa ajunga pe site dintr-o cautare.
Pe termen lung s-ar ajunge la o "restrictionare" a accesului celor fara diacritice la aceste informatii valoroase.
Ultima modificare făcută de Nichita; 3rd November 2009 la 22:14.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
As vota contra, diacriticele nu ar aduce f. mult dpdv claritate a exprimarii, in schimb, ne-ar face viata mai grea la toti cand scriem
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 3rd November 2009 la 22:39.
diacretice folosesc doar cand inscriu un site in dmoz![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)