Este posibil sa apara semnaturile chiar daca nu suntem logati?
Cod:Mutat. Discutie ce tine de administrativ.
Este posibil sa apara semnaturile chiar daca nu suntem logati?
Cod:Mutat. Discutie ce tine de administrativ.
In mod normal noi nu incercam sa facem din forum o "rampa de lansare" ci un "obiect de studiu".
(suna pompos..dar cam asta e - vezi si alte forumuri de acest gen...cei care umbla pe ele cunosc discutia)
Reclama ar fi bine sa se faca prin alte metode. Aici ar trebui sa invatam unele lucruri.
Parerea mea.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Mi-ai spus si mie pe mess lucrul asta mihai, si cand ti-am spus ca nu se poate, mi-ai zis ca "whatever" (sau similar) si ai inchis mess.
De ce te comporti asa ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 3 2006, 01:52 AM) [post=8605
Pai nu ai spus tu ca nu ai timp si chef sa te ocupi ca te uiti la film ?
Asta ai cam uitat sa spui, dar lasatrec cu vederea :p
De ce nu ai spus aici toata discutia, tu spui numai ceea ce iti place tie si denaturezi partial adevarul.
Te rog sa faci copy si paste la tot ceea ce am vorbit noi.
Ce era sa mai zic ? Iti multumesc cristi, esti foarte amabil, daca erai un dragut puteai sa dai un alt raspuns nu ca nu ai chef si te uiti la un film. Mi-ai zis doar sa vorbesc cu Razvan. Cum nu era online am lansat aici un topic.
Beside this aceeasi situatie a mai fost odata in trecut, si s-a rezolvat.
P.S. Incepi sa judeci, ceea ce e mai putin bine :p
later edit:
P.S.2 Din ce stiu discutiile separate, au un caracter privat, pe mine m-ai intrebat inainte sa pub]
Mi-ai spus si mie pe mess lucrul asta mihai, si cand ti-am spus ca nu se poate, mi-ai zis ca "whatever" (sau similar) si ai inchis mess.
De ce te comporti asa ?
[/QUOTE]
Pai nu ai spus tu ca nu ai timp si chef sa te ocupi ca te uiti la film ?
Asta ai cam uitat sa spui, dar lasatrec cu vederea :p
De ce nu ai spus aici toata discutia, tu spui numai ceea ce iti place tie si denaturezi partial adevarul.
Te rog sa faci copy si paste la tot ceea ce am vorbit noi.
Ce era sa mai zic ? Iti multumesc cristi, esti foarte amabil, daca erai un dragut puteai sa dai un alt raspuns nu ca nu ai chef si te uiti la un film. Mi-ai zis doar sa vorbesc cu Razvan. Cum nu era online am lansat aici un topic.
Beside this aceeasi situatie a mai fost odata in trecut, si s-a rezolvat.
P.S. Incepi sa judeci, ceea ce e mai putin bine :p
later edit:
P.S.2 Din ce stiu discutiile separate, au un caracter privat, pe mine m-ai intrebat inainte sa publici despre discutia noastra?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)