16th November 2013, 18:42
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
iSKY
Buna asta, Catalin!

Nu am fost atent, eu oricum nu folosesc serviciile de gazduire romanesti, asa ca ... sunt pe dinafara complet! Dar de ce scrie domnisoara pe acolo, ce parere ai? Mai am prin lista ceva bloguri bune, de care sunt convins ca nu stie multa lume despre ele, le voi posta intr-un viitor apropiat, dupa ce le le voi studia mai bine si ma voi asigura de acuratetea si corectitudinea informatiei. Domnisoara "m-a facut" sa scriu thread-ul asta, "direct la tinta", fara sa am nici cea mai mica tangenta cu ea.
Am rasfoit vreo 10 in fuga, sunt cateva chestii interesante dar subtirele, nu atinge decat superficial problema. Din ce-am citit, s-ar putea sa gresesc, e MLM-ista, nu e afiliat, mi se par mult mai la obiect articolele acelea. In alta ordine de idei, zero comentarii, nush daca din cazua sistemului nu tocmai inspirat sau din lipsa de trafic/interes.
P.S. Daca te abonezi ai moca 15 afaceri online fara investitie. Curios ce-i poate capsorul, ma abonez. Lamurit ce-i poate capsorul, ma dezbonez.
Nu e un pdf, nu e un link de download, nu e un link spre articol. Ritmul de trimitere e 1/saptamna, joia. Deci prin februarie ar fi toate in inbox daca am calculat corect. M-am simtit fentat.
Retired
16th November 2013, 18:39
3 out of 3 members found this post helpful.
Sunt de acord cu ideea ta, dar nu cu blogul pe care l-ai propus. E doar un alt blog gen John Chow care spune multe, dar in acelasi timp nu spune nimic. Singurul sau scop pare a fi de a-si promova propriile produse si newslettere, desi nu cred ca are prea multe succes, conform Alexa.
Pe langa asta, uite cum arata si functioneaza blogul. Cu reclama statica de jos, multe elemente nearanjate. Nu mi se pare normal sa oferi sfaturi de blogging sau e-commerce cand site-ul tau arata asa.