"Cum sa faci ..." si multe alte bloguri / resurse foarte utile comunitatii Seopedia
Ziua buna dragilor,
Astazi am deschis din intamplare un blog, nu cunosc persoana respectiva, insa as dori sa vi-l propun spre citire, mai ales ca mi s-a parut foarte, foarte interesant si bine structurat. Este vorba despre acest blog: click aici! Pe scurt, veti gasi informatii scrise de o domnisoara (doamna) in materie de: afaceri online, management, marketing, dezvoltare personala, etc.
Pentru incepatorii in blogging, se pot citi ceva informati foarte faine aici: link1, link2, link3.
De asemenea, un alt post interesant pentru cei care sunt deja in online, care au demarat, demareaza sau isi propun sa demareze un business in online (si nu numai): link 4 (citate motivationale despre afaceri).
Mai sunt o sumedenie de articole interesante, pe care le veti descoperi cu siguranta singuri. Ce m-a facut sa postez aici, desi nu cunosc persoana respectiva? Raspunsul este foarte simplu: consider ca informatia este de foarte buna calitate si merita sa fie in atentia mai multora dintre noi. Va las pe voi sa decideti daca este asa sau nu.
De asemenea, pe parcursul scrierii acestui thread, m-am gandit ca ar fi foarte bine sa cream o lista mai mare cu astfel de bloguri / site-uri despre care se merita a fi stiute si citite. Voi reveni in scurt timp si cu alte exemple de bloguri / site-uri, care pur si simplu mi-au placut si pe care vi le voi recomanda si voua. Daca tot am inceput acest thread, astept sa veniti si voi cu sugestii de astfel de proiecte. Chiar cred ca ele trebuie sa fie virale si sa reprezinte o baza de studiu pentru toti cei din comunitatea noastra.
O zi frumoasa tuturor, domnilor si doamnelor din online! :)
P.S.: Repet si subliniez, NU cunosc persoana in cauza, insa citindu-i scrierile si stiind ca in ziua de astazi, cea mai buna tehnica, de tot ce vreti voi (promovare, optimizare, etc.) online este reprezentata de "viralitate", sper ca am facut si eu ceva util atat ei, cat si voua.