Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: "Cum sa faci ..." si multe alte bloguri / resurse foarte utile comunitatii Seopedia

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit "Cum sa faci ..." si multe alte bloguri / resurse foarte utile comunitatii Seopedia

Ziua buna dragilor,

Astazi am deschis din intamplare un blog, nu cunosc persoana respectiva, insa as dori sa vi-l propun spre citire, mai ales ca mi s-a parut foarte, foarte interesant si bine structurat. Este vorba despre acest blog: click aici! Pe scurt, veti gasi informatii scrise de o domnisoara (doamna) in materie de: afaceri online, management, marketing, dezvoltare personala, etc.

Pentru incepatorii in blogging, se pot citi ceva informati foarte faine aici: link1, link2, link3.

De asemenea, un alt post interesant pentru cei care sunt deja in online, care au demarat, demareaza sau isi propun sa demareze un business in online (si nu numai): link 4 (citate motivationale despre afaceri).

Mai sunt o sumedenie de articole interesante, pe care le veti descoperi cu siguranta singuri. Ce m-a facut sa postez aici, desi nu cunosc persoana respectiva? Raspunsul este foarte simplu: consider ca informatia este de foarte buna calitate si merita sa fie in atentia mai multora dintre noi. Va las pe voi sa decideti daca este asa sau nu.

De asemenea, pe parcursul scrierii acestui thread, m-am gandit ca ar fi foarte bine sa cream o lista mai mare cu astfel de bloguri / site-uri despre care se merita a fi stiute si citite. Voi reveni in scurt timp si cu alte exemple de bloguri / site-uri, care pur si simplu mi-au placut si pe care vi le voi recomanda si voua. Daca tot am inceput acest thread, astept sa veniti si voi cu sugestii de astfel de proiecte. Chiar cred ca ele trebuie sa fie virale si sa reprezinte o baza de studiu pentru toti cei din comunitatea noastra.

O zi frumoasa tuturor, domnilor si doamnelor din online!

P.S.: Repet si subliniez, NU cunosc persoana in cauza, insa citindu-i scrierile si stiind ca in ziua de astazi, cea mai buna tehnica, de tot ce vreti voi (promovare, optimizare, etc.) online este reprezentata de "viralitate", sper ca am facut si eu ceva util atat ei, cat si voua.
    Ultima modificare făcută de iSKY; 16th November 2013 la 17:55.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca n-ar recomanda despregazduire ca hostng doar pentru ca acolo e afiliere poate ar fi mai simpatica.
    Retired

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Buna asta, Catalin! Nu am fost atent, eu oricum nu folosesc serviciile de gazduire romanesti, asa ca ... sunt pe dinafara complet! Dar de ce scrie domnisoara pe acolo, ce parere ai? Mai am prin lista ceva bloguri bune, de care sunt convins ca nu stie multa lume despre ele, le voi posta intr-un viitor apropiat, dupa ce le le voi studia mai bine si ma voi asigura de acuratetea si corectitudinea informatiei. Domnisoara "m-a facut" sa scriu thread-ul asta, "direct la tinta", fara sa am nici cea mai mica tangenta cu ea.

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Daca n-ar recomanda despregazduire ca hostng doar pentru ca acolo e afiliere poate ar fi mai simpatica.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Sunt de acord cu ideea ta, dar nu cu blogul pe care l-ai propus. E doar un alt blog gen John Chow care spune multe, dar in acelasi timp nu spune nimic. Singurul sau scop pare a fi de a-si promova propriile produse si newslettere, desi nu cred ca are prea multe succes, conform Alexa.

Pe langa asta, uite cum arata si functioneaza blogul. Cu reclama statica de jos, multe elemente nearanjate. Nu mi se pare normal sa oferi sfaturi de blogging sau e-commerce cand site-ul tau arata asa.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Buna asta, Catalin! Nu am fost atent, eu oricum nu folosesc serviciile de gazduire romanesti, asa ca ... sunt pe dinafara complet! Dar de ce scrie domnisoara pe acolo, ce parere ai? Mai am prin lista ceva bloguri bune, de care sunt convins ca nu stie multa lume despre ele, le voi posta intr-un viitor apropiat, dupa ce le le voi studia mai bine si ma voi asigura de acuratetea si corectitudinea informatiei. Domnisoara "m-a facut" sa scriu thread-ul asta, "direct la tinta", fara sa am nici cea mai mica tangenta cu ea.
    Am rasfoit vreo 10 in fuga, sunt cateva chestii interesante dar subtirele, nu atinge decat superficial problema. Din ce-am citit, s-ar putea sa gresesc, e MLM-ista, nu e afiliat, mi se par mult mai la obiect articolele acelea. In alta ordine de idei, zero comentarii, nush daca din cazua sistemului nu tocmai inspirat sau din lipsa de trafic/interes.

P.S. Daca te abonezi ai moca 15 afaceri online fara investitie. Curios ce-i poate capsorul, ma abonez. Lamurit ce-i poate capsorul, ma dezbonez.

Nu e un pdf, nu e un link de download, nu e un link spre articol. Ritmul de trimitere e 1/saptamna, joia. Deci prin februarie ar fi toate in inbox daca am calculat corect. M-am simtit fentat.
    Retired

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Alex, asa este, insa pentru incepatori sunt informatii destule de interesante. Nu am gasit pana acum ceva mai simplut si care sa redea intr-o maniera "comoda" informatiile. Chiar consider si imi sustin parerea ca sunt persoane de pe forum carora le va fi de folos acest "blogulet". Personal, nu mi-as fi batut capul sa scriu ce a scris domnisoara asta pe blog, din acest motiv, am considerat ca e oarecum demna de luat in seama.

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Sunt de acord cu ideea ta, dar nu cu blogul pe care l-ai propus. E doar un alt blog gen John Chow care spune multe, dar in acelasi timp nu spune nimic. Singurul sau scop pare a fi de a-si promova propriile produse si newslettere, desi nu cred ca are prea multe succes, conform Alexa.

Pe langa asta, uite cum arata si functioneaza blogul. Cu reclama statica de jos, multe elemente nearanjate. Nu mi se pare normal sa oferi sfaturi de blogging sau e-commerce cand site-ul tau arata asa.
    Nu m-am abonat si nici nu as face-o nici daca ar oferi "paine calda" gratis! Nu sunt genul, nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa acest tip de abonamente prin e-mail. Mi se par complet si total inutile. Exact cum am scris si mai sus, la comentariul lui Alex, subscriu si la tine.

Am rasfoit vreo 10 in fuga, sunt cateva chestii interesante dar subtirele, nu atinge decat superficial problema. Din ce-am citit, s-ar putea sa gresesc, e MLM-ista, nu e afiliat, mi se par mult mai la obiect articolele acelea. In alta ordine de idei, zero comentarii, nush daca din cazua sistemului nu tocmai inspirat sau din lipsa de trafic/interes.

P.S. Daca te abonezi ai moca 15 afaceri online fara investitie. Curios ce-i poate capsorul, ma abonez. Lamurit ce-i poate capsorul, ma dezbonez.

Nu e un pdf, nu e un link de download, nu e un link spre articol. Ritmul de trimitere e 1/saptamna, joia. Deci prin februarie ar fi toate in inbox daca am calculat corect. M-am simtit fentat.
    Acum, daca tot am vazut pe scurt cum sta treaba, haideti sa cautam si sa postam resurse mai bune de atat, daca, cea pe care am propus-o initial nu este tocmai una ok (din punct de vedere academic nu este, cu siguranta) pentru profesionisti, insa destul de buna, zic eu, pentru incepatori.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

LOL

Am scris la desubscriere la Aweber "15 saptamani pentur 15 idei sa astepti tu " si mi-a dat add pe google plus.
    Retired

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Interesant ... De la autorul "Startup de 100$" -> link.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

LOL

Am scris la desubscriere la Aweber "15 saptamani pentur 15 idei sa astepti tu " si mi-a dat add pe google plus.
    Sa ne spui daca nu cumva a doua este "cum sa faci bani crescand iepuri" si a treia este "cum sa te imbogatesti vanzand oua de strut din propria crescatorie".

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Sa ne spui daca nu cumva a doua este "cum sa faci bani crescand iepuri" si a treia este "cum sa te imbogatesti vanzand oua de strut din propria crescatorie".
    Razi matale, da'e afacere cu cresterea iepurilor. Nu tre' sa-i cresti tu, doar le dai mancare si cresc singuri.
    Retired

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum CAUTATI informatii utile in Forumul SEOPEDIA?
    De Tom în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 15th January 2015, 09:13
  2. Resurse utile pentru content writerii incepatori
    De crt în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th September 2012, 17:35
  3. Consum foarte mare de resurse
    De meetzah în forumul Server side
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 5th February 2011, 05:43
  4. Pulsul SEOpedia - Starea comunitatii