Nu sunt printre primii care au aparut pe SEOpedia si cu siguranta nu stiu cum a fost la inceputuri, care a fost calitatea userilor, cum a invatat lumea SEO impreuna si cum au evoluat userii sau cum a evoluat si SEOpedia in timp. Mie mi-a placut ce-am gasit cand am aparut, mi-au placut cateva sfaturi gasite pe aici si am gasit o multime de useri foarte iscusiti in manipularea motoarelor de cautare care s-au dovedit a fi si amici foarte buni de online si mi-ar place sa ne vedem la cate-o intalnire din cand in cand.
Intrebarea mea e... va place incotro se indreapta SEOpedia?
Mie mi-a parut foarte reusita ideea cu scrisoarea de intentie dar sa fim seriosi, in ultima vreme se aproba o multime de conturi noi si multe dintre ele sunt persoane care habar n-au ce e aia SEO si nu stiu nimic despre ETICA in online. Nu toata lumea merita sa invete SEO, nu toata lumea merita sa aiba o farama de succes in online. Vad useri noi care considera ca plagiatul e ceva normal si cauta argumente PRO [incredibila asta], tzepari care desi au rep negativ continua sa-si faca de cap fara griji, persoane carora desi le spun alti cativa useri experimentati ca gresesc nu vor sa accepte greselile lor si continua sa strice imaginea forumului cu posturi si threaduri de calitate foarte, foarte joasa.
Am impresia ca ajungem un fel de Digital Point in timp unde indienii care habar n-au cu ce se mananca Internet Marketingul au stricat aproape de tot imaginea forumului. La noi e altfel, persoanele care habar n-au de SEO in loc sa stea si sa bage la cap cateva chestii fie ele si basic stuff, se apuca si-si spun idioteniile nestanjeniti de nimic.
Per total... mie nu-mi place cum s-a schimbat in ultimele luni. Imi place ca a revenit krumel dar cred ca si el s-a speriat de ce-a gasit pe aici, nu-mi plac noii useri si cum sunt un caracter sangvin parca si obosesc sa mai dau un reply unde sa le explic cum gresesc in modul meu.
Mi-ar place sa fie mai drastica selectia noilor useri, mi-ar place sa fie banati daca in primele 100 de posturi nu dovedesc ca merita sa fie useri pe SEOpedia, mi-ar place sa fie o zona exclusive unde doar anumite persoane pot ajunge si unde sa fie sfaturile cele mai juicy si trebuie muncit o gramada de timp ca sa ajungi acolo.
Vorba ceea, va pup, va iubesc si va respect, dar nu pe toti.