1 & 2 - nu ma incadrez, dar nici nu imi place sa generalizez
3 - de acord, dar e greu sa o faci inainte de a-i aproba contul
4 - cu topicul vechi.. cred ca se mai intampla si din neatentie; de ex: dau search pe forum, caut ceva legat de problema mea, gasesc topicul, ma lamuresc pe jumatate si apoi intreb; de obicei sunt prins cu subiectul mesajelor si nu cu data la care au fost scrise si daca mai e si ora 3 am.. atunci riscul de a o "comite" e destul de mare
as adauga si faptul ca mai important e "spiritul regulior" si nu "literele lor";
prin urmare, sund de acord cu penalizarea celor ce nu se incadreaza in "spirit" (dar sunt de acord si cu "a doua sansa");
problema mai mare cred totusi ca e activitatea relevanta de pe forum;
recunosc, nu ma numar printre contribuitorii de top la informatia relevanta de aici, insa cred ca masurile ar trebui sa se indrepte si in directia asta;
practic, acum s-a cam discutat mare parte din ce e de discutat (pana la un anume nivel) si pt cineva nou e suficient sa citesca pentru a-si rezolva problema;
am avut mai multe perioade in care am stat in afara forumului din cauza lispei de subiecte.. si de cate ori revin cheful imi trece dupa cel mult doua saptamani;
daca incerc sa raspund subiectelor "marunte" ajung sa fac parte dintr-un "flame" care numai marunt nu e, iar daca incerc sa ridic o problema diferita de cum sa pun un alt la o imagine sau un title la un link.. se inchide inainte de a incepe (promovare site cu target europa)
intrebarea e: s-a spus pe seopedia tot ce era de spus?

Răspunde cu citat