Va salut !
O intrebare, poate puerila, dar tot incerc sa gasesc cateva directoare de articole gratuite. Mai exista asa ceva sau au disparut de multa vreme ?
Multumesc anticipat!
Va salut !
O intrebare, poate puerila, dar tot incerc sa gasesc cateva directoare de articole gratuite. Mai exista asa ceva sau au disparut de multa vreme ?
Multumesc anticipat!
Cu siguranta mai exista, dar nu prea mai ajuta. Foarte multe au devenit "spammy".
Incer sa lansez un site de afiliere pe nisa electro. Zic incerc, pentru ca acum sunt la stadiu de invatare. Am creeat site-ul, optimizat cat de cat, adaugat undeva la 13 articole si incerc sa aduc cateva backlink-uri catre el. Oare ma grabesc cu campania de link-building ?
Nu exista un numar magic, dar:
In concluzie, de dragul exemplului, daca ai 5 bune/luna e ok. Daca ai 10, dintre care 8 proaste/spammy, n-o sa fie bine. Nu e vreo matematica, e pur si simplu vorba de calitate.There are no hard-and-fast rules or magical numbers to shoot for when it comes to link-building strategies. Some professionals recommend 5 to 10 backlinks a month, but they mostly pull this number out of thin air. In reality, the ideal number of backlinks to each target is more about quality than quantity.
S-ar putea sa nu am logica ce spun dar directorul meu shopdirector.ro a fost acceptat acum vreun an de Google Adsense.
Daca Google l-ar fi considerat spamy ma gandesc ca nu mi l-ar fi acceptat pentru AdSense.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
În plus față de WhitePress mai există și Advertoria, Publyo, dar și alte platforme mai mici care vând advertoriale.
Gratuite nu am găsit, de obicei cine poate scoate un ban pe un produs/serviciu nu o să îl dea gratis.
Clienții s-au mutat online? Eu pot să vă ajut să ajungeți la ei!
https://www.fgd.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)