Exista vreun site gen microworkers.com in .ro unde poti plati o anumita suma de bani pentru mici job-uri?
Exista vreun site gen microworkers.com in .ro unde poti plati o anumita suma de bani pentru mici job-uri?
Un pol e gen Fiverr, vreau ceva gen microworkers unde pot seta exact cat vreau sa platesc pentru fiecare job. Ma refer la task-uri mici (gen like pe Facebook) ce sunt platite cu 5 - 10 centi.
Eu nu prea am intalnit nici in alte parti un site precum microworkers, d-apai in ro. Am cautat si eu pe la inceputul lui 2012 dar n-am gasit. Ma gandeam sa dau anunt online pentru cine e interesat.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
viespar.ro
E un site nou, nu l-am incercat, dar l-am gasit pe facebook.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Mda, e in stadiu beta. Nu sunt job-uri pentru cei ce se inscriu si nici nu vad cum pot sa devin advertiser, probabil urmeaza sa se implementeze.
LE: Se pare ca unul din membrii seopedia (meetzah) este in spatele proiectului viespar.ro, poate ne da mai multe detalii.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 19th January 2013 la 18:53.
Da, sunt partener in acest proiect. Lucrurile evolueaza foarte rapid in acest moment, motiv pentru care am postat acum cateva minute un update pe facebook si pe site-ul oficial: Viespar.ro - Castiga bani online cat ai zice Bazzz!
Deasemenea, am actualizat paginile din footer, care contin cam toate informatiile de interes general cu privire la acest proiect. Bineinteles, stau la dispozitie pentru intrebari suplimentare.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Poti pe microworkers sa setezi campanii mici doar pentru lucratorii din Romania. Testeaza prima data cu 30-45 de task-uri/campanie ca sa vezi cum merge, totusi![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@meetzah pare complicat cu contracte & stuff. Nu e mai simplu ca advertiser-ul sa incarce contul prin Paypal sau card cu o anumita suma de bani si sa posteze task-uri?
Ultima modificare făcută de LensFlare; 19th January 2013 la 19:33.
@LensFlare este foarte complicat sa automatizezi procesul asta... vezi 2parale, unde nu se fac lucrurile complet automat nici acum pentru un advertiser nou.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)