Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Exista ceva gen

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    @LensFlare este foarte complicat sa automatizezi procesul asta... vezi 2parale, unde nu se fac lucrurile complet automat nici acum pentru un advertiser nou.
    Ce se mai aude despre proiect, tocmai ce am dat de el din intamplare...

Ca recomandare, o pagina sau chiar pe pagina principala pentru advertiseri. Pentru cresterea numarului de advertiseri as face si un sistem de credit, de exemplu, eu, persoana fizica, pun 25 de lei in contul tau si am credit 20 de lei (5 lei sa zicem comisioane, etc). Nu trebuie sa fie un sistem automat neaparat.

Fara contract, fara nimic. De ce? Pentru ca, lasand la o parte advertiserii mari, ar putea apare foarte multe joburi mici : Like-uri la fotografii (poate pentru un concurs), recenzii, sondaje, chestii micute pe care le poate cere mult mai multe persoane. Niciun castig major dar permite cresterea popularitatii platformei.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

@Prometeu panul nostru este in felul urmator: initial definim si implementam cu advertiserii mari o serie de taskuri, progresiv, pe masura ce acestea apar. Bineinteles, fiecare astfel de procedura (tip de task, cu modalitati de verificare si alti parametrii) ramane definita in sistem, putatand sa fie ulterior accesate dintr-un cont de advertiser.

P.S. partea cu creditele suna foarte bine.

P.P.S. m-ar ajuta foarte mult in a crea o prioritizare a lucrurilor sa-mi spuneti cam ce tipuri de taskuri v-ar interesa sa adaugati in sistem. Daca sunt lucruri mai sensibile, astept PM.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th May 2009, 09:51
  2. Exista Asa Ceva ????
    De meetzah în forumul Utile
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st May 2009, 20:24
  3. Exista...?
    De Federals în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st March 2008, 21:45
  4. Exista ?