21st December 2022, 22:22
1 out of 1 members found this post helpful.
Link-urile vin natural doar atunci cand esti un brand/autoritate pentru domeniul respectiv si oamenii gasesc o justificare pentru a-ti da link respectiv (continut wow/primul/ceva unic sau super muncit (gen statistici, informatii agregate etc)). Nu cunosc site-ul dar cel mai probabil ai 0 sanse ca cineva sa-ti dea link de bunavoie. Si e ok, poti creste site-ul si fara link-uri daca targetezi expresii unde concurenta nu e prea mare.
Membru fondator al societății secrete
Afiliatti.
28th December 2022, 10:48
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
NewUser
Scuze pentru raspunsul intarziat. Am fost prins de magia sarbatorilor si ......
Multumesc frumos pentru timpul acordat BlackSeo, am cautat cate ceva legat de
SEO offsite, mi-am facut o idee insa tot mai am niste neclaritati. Daca nu reusesc sa ma dumiresc o sa fac o revenire la acest subiect.
Structura site-ului este ok, din punctul meu de vedere.
. Ce nu prea inteleg este cum sa studiez concurenta. Cum pot sa extrag backlink-urile, ce site-uri imi ma pot ajuta ? Deasemenea, cum pot verifica traficul unui site ?
Incerc sa fiu cat mai constat in continut, problema sunt backlink-urile. Aici gasesc a fi cel mai greu de facut. Tinand cont ca bugetul este unul care tinde spre 0, in acest moment.
Salut, ca sa verifici backlink-uri gratuit poti sa folosesti asta si asta de exemplu. Iar ca sa iti faci in mare o idee despre ce trafic au siteurile poti incerca 2 extensii pt chrome, similarweb pentru siteuri care au un trafic destul de mare ( pt cele mai mici nu iti arata nimic ) si Keyword Surfer care la fiecare cautare pe google o sa iti arate aproximativ traficul lunar la fiecare site. Vezi ca sunt doar niste statistici aproximative.
Ataşament 4869
Daca bugetul tau e 0 pentru backlinks incearca sa cauti cat mai multe surse ca si tpu, forum softpedia, reddit, quora si alte siteuri asemanatoare, unde iti poti crea un cont sa faci ceva activitate pe el si sa iti pui link-uri catre site.
Aici poti sa folosesti extensia pt chrome "Discussions button for Google Search™" care dupa fiecare cuvant care il cauti iti va gasi discutii despre acel subiect.
Ataşament 4870
.