Salut,
Am un site de care chiar nu am timp sa ma ocup si imi pare rau sa il vad stand degeaba, pentru ca potentialul exista. E de aproape 2 ani facut. Tocmai de aceea, ma gandeam ca poate ar trebui sa il vand. Haideti sa va spun cate ceva despre el:
-este construit pe un domeniu expirat, care, din cate am vazut, a fost activ inca de acum aproape 10 ani
-din punct de vedere al valorilor DA/PA sta binisor, in opinia mea. Are DA 22 si PA 23.
-Google PageRank: 2/10
-cPR Score: are peste 2 si pana in 3 din 10 (aici nu dau valoarea exacta, pentru a scadea riscul de a fi gasit de ”binevoitori”)
-aproape 400 de link-uri indexate in Google
-pana in 100 de link-uri indexate in Bing
-un numar de aproximativ 40 de articole avand fiecare in jur de 1.000 de cuvinte si poze stock
-design ul este unul custom. Din punctul meu de vedere, arata extrem de profi site-ul, ca si cum ar fi un ”authority website”
-a fost acceptat in AdSense
Alte detalii, nu stiu sa va mai dau. Dpdv al monetizarii, nu am incercat prea mult, pentru ca, v-am spus, am fost angrenat in alte proiecte si tot timpul s-au ivit altele. Insa, se pot adauga si reclame Amazon sau Clickbank. Astfel, ar putea fi un trio: AdSense + Amazon + Clickbank. Pe langa asta, cel mai probabil se pot baga si advertoriale. Insa pentru asta, e nevoie de timp pentru promovare si cautare clienti pentru el.
Nu are pagini facute pe retelele de socializare, iar articolele nu le-am distrbiuit pe nicaieri. Tocmai de aceea, traficul e insignifiant. Cand a avut trafic, l-a avut exclusiv organic, datorat articolelor ok dpdv calitativ si a numeroaselor subiecte pe nisa respectiva. Site-ul a fost facut pe comanda de un web designer strain. Tot, de la design, alegerea nisei, a domeniului, articolele, toate au fost facute pe comanda de respectivul si echipa sa.
A, si ca tot am spus de nisa...E vorba despre un site pe nisa health/fitness. Subiectul principal al site-ului este ”how to lose weight”. Domeniul este un EMD.
Asa, si acum ca v-am spus cateva detalii, sa va puteti face o parere aproximativa, as vrea sa va intreb pe voi, cei mai experimentati, cam cat ar merita un site de acest gen. Dupa parerea mea, un pret decent pentru el s-ar situa in jurul sumei de 1.500-2.000 de euro. Voi ce parere aveti?
Stima,
Raneni

Răspunde cu citat