Estimare pret site in engleza
Salut,
Am un site de care chiar nu am timp sa ma ocup si imi pare rau sa il vad stand degeaba, pentru ca potentialul exista. E de aproape 2 ani facut. Tocmai de aceea, ma gandeam ca poate ar trebui sa il vand. Haideti sa va spun cate ceva despre el:
-este construit pe un domeniu expirat, care, din cate am vazut, a fost activ inca de acum aproape 10 ani
-din punct de vedere al valorilor DA/PA sta binisor, in opinia mea. Are DA 22 si PA 23.
-Google PageRank: 2/10
-cPR Score: are peste 2 si pana in 3 din 10 (aici nu dau valoarea exacta, pentru a scadea riscul de a fi gasit de ”binevoitori”)
-aproape 400 de link-uri indexate in Google
-pana in 100 de link-uri indexate in Bing
-un numar de aproximativ 40 de articole avand fiecare in jur de 1.000 de cuvinte si poze stock
-design ul este unul custom. Din punctul meu de vedere, arata extrem de profi site-ul, ca si cum ar fi un ”authority website”
-a fost acceptat in AdSense
Alte detalii, nu stiu sa va mai dau. Dpdv al monetizarii, nu am incercat prea mult, pentru ca, v-am spus, am fost angrenat in alte proiecte si tot timpul s-au ivit altele. Insa, se pot adauga si reclame Amazon sau Clickbank. Astfel, ar putea fi un trio: AdSense + Amazon + Clickbank. Pe langa asta, cel mai probabil se pot baga si advertoriale. Insa pentru asta, e nevoie de timp pentru promovare si cautare clienti pentru el.
Nu are pagini facute pe retelele de socializare, iar articolele nu le-am distrbiuit pe nicaieri. Tocmai de aceea, traficul e insignifiant. Cand a avut trafic, l-a avut exclusiv organic, datorat articolelor ok dpdv calitativ si a numeroaselor subiecte pe nisa respectiva. Site-ul a fost facut pe comanda de un web designer strain. Tot, de la design, alegerea nisei, a domeniului, articolele, toate au fost facute pe comanda de respectivul si echipa sa.
A, si ca tot am spus de nisa...E vorba despre un site pe nisa health/fitness. Subiectul principal al site-ului este ”how to lose weight”. Domeniul este un EMD.
Asa, si acum ca v-am spus cateva detalii, sa va puteti face o parere aproximativa, as vrea sa va intreb pe voi, cei mai experimentati, cam cat ar merita un site de acest gen. Dupa parerea mea, un pret decent pentru el s-ar situa in jurul sumei de 1.500-2.000 de euro. Voi ce parere aveti?
Stima,
Raneni