Pai cel mai important din punctul meu de vedere este ce fel de lume intra pe site nu cata lume vine. Sa spunem ca scriu o carte de retete cu varza, in acest caz produsul asta il pot promova cu usurinta pe un site cu retete de varza, ai traficul foarte targetat. Daca iti intra un 2000 de persoane pe saptamana cel putin 50 din ei or sa cumpere cartea. pe mine nu ma intereseaza sa am trafic de 10k pe zi care nu sunt targetati si imi dea 100 click-uri pe o reclama si din astia 100 poate cumpara unul, pe mine ma intereseaza sa vand produsul si ca sa vand produsul respectiv trebuie sa ajung la oamenii dintr-o piata care are treaba cu acel produs. Acum tu cine crezi ca imi cumpara mai repede cartea, unul care cauta retete cu varza sau unul care a intrat pe un articol despre domnisoara Galetusa Largareta care si-a pus silicoane in bot sa o molfaie mai bine sau un articol despre domnul parlamentar Furisteanu Spagarel care prin minune a facut sa dispara 50M de $ de la buget?

Nu am lucrat cu site-urile de stiri si nici nu as stii cum sa monetizez un astfel de site, poate prin adsense sau ceva de genul si vindere de linkuri. Mie imi plac micronisele, lume putina dar este exact lumea de care am nevoie.