Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: blog free pe wordpress?

Bogdan Calin este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    te referi ca sunt descalificate siteurile free?
    Eu imi asum ca sunt catalogat mai slab din partea motoarelor si a vizitatorilor dar mizez pe cunostintele mele seo ca untr-un an najung in top 10.
    Nu, nu, nu ma refer la vreo "descalificare", ci la cum il vor cataloga vizitatorii. Ideea e ca depinde ce vrei sa adaugi pe ele.

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

In mod normal vizitatorii cauta continut, majoritatea nici nu stiu ce e ala wordpress sau blogger sau domeniu.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

te referi ca sunt descalificate siteurile free?
    Daca nu ma insel la wordpress.com pentru module SEO trebuie sa platesti o anumita suma, nu este gratuit. Asta este motivul pentru care eu consider ca din start pleci cu un dezavantaj daca vrei sa ramai free.

Bogdan Calin este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    In mod normal vizitatorii cauta continut, majoritatea nici nu stiu ce e ala wordpress sau blogger sau domeniu.
    Pai da, dar depinde de ce face pe acele blog-uri, ca daca vrea sa vanda, n-o sa prea reuseasca, oricat de bun "seoist" e. Nu e imposibil, dar e mai greu.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Daca nu ma insel la wordpress.com pentru module SEO trebuie sa platesti o anumita suma, nu este gratuit. Asta este motivul pentru care eu consider ca din start pleci cu un dezavantaj daca vrei sa ramai free.
    intradevar am testat si se platesc modulele seo doar ca modulele seo se refera foarte mult la meta taguri , ma rog si restul de continut , dar daca cunosti si daca ai lucrat cu acele plughinuri foarte usor iti faci singur seo manual.

de la 2 luni de la lansare un blogspot cu vreo 10 pagini si cateva link-uri in top 100 dupa keywordurile mele generaliste. Personal ma declar foarte multumit.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

intradevar am testat si se platesc modulele seo doar ca modulele seo se refera foarte mult la meta taguri , ma rog si restul de continut , dar daca cunosti si daca ai lucrat cu acele plughinuri foarte usor iti faci singur seo manual.
    Da, la asta m-am referit, la meta taguri. Sitemap-ul iti da gratuit dar cand vrei sa inscrii blogul in webmasters sau analitics, este posibil sa ai dificultati daca nu poti pune codul in head. Daca nu poti pune in webmasters sitemapul acesta iti poate afecta pozitionarile. De asta am spus ca pleci din start cu un dezavantaj. Cu continut nu zic te descurci sau poti scrie articolele pe un blog unde ai instalat yoast si te verifici daca ai pus sau nu cuvintele cheie unde trebuie, dar metatagurile tot iti vor lipsi.
    Am avut si eu un blog pe wordpress.com si nu am reusit sa rezolv aceste probleme gratis asa ca am lasat totul asa cum este si m-am reorientat. Poate intre timp s-a schimbat politica wordpress.com si pot fi rezolvate aceste probleme. Daca reusesti sa rezolvi gratis ar fi interesant sa scrii aici un mic tutorial, cred ca multi ar fi interesati sa afle.

Edit: referitor la metataguri, consideri ca in acest moment lipsa acestora nu iti va influenta pozitionarea in google?
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 26th April 2018 la 11:34.

andrei_sm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th December 2015
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    37
    Posturi
    26
    Putere Rep
    20

Implicit

E gratuit blog-ul pe wordpress, dar chiar nu cred ca ai vreun argument prin care ai putea sa ne conving ca:
    efortul pentru a face seo pe exemplu.wordpress.com > solutia unui domeniu propriu + hosting
    Prove me wrong, daca vrei.

Un .com costa 5 lei in primul an la GoDaddy. Dupa aceea 49 de lei per an.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de andrei_sm Vezi Post
    E gratuit blog-ul pe wordpress, dar chiar nu cred ca ai vreun argument prin care ai putea sa ne conving ca:
    efortul pentru a face seo pe exemplu.wordpress.com > solutia unui domeniu propriu + hosting
    Prove me wrong, daca vrei.

Un .com costa 5 lei in primul an la GoDaddy. Dupa aceea 49 de lei per an.
    Asa am zis si eu, doar ca e de fapt 14 USD = 58 RON, daca ai 100 te cam costa 1400 USD + Taxe (* au cam crescut in mama lor de cand cu Brexit-ul, un info a ajuns 24 USD pe an .. Principala belea la free wordpress e monetizarea [ am avut un site [ atentie! nu cont ] inchis pentru links afiliere, AdSense ciuciu ... iar cu trafic mare si varianta lor de dat bani nu ajungi nicaieri. In schimb nu stiu daca mai merge SEO ca impingator, am inteles ca nu mai e mare lucru, dar daca vrei sa o faci de hobby, e super fain free - as merge pe blogger daca gasesti o tema faina... mai iei si un ban gramada [ se aproba cu 2 -3 articole de 600 cuvinte si o nisa cat de cat .. buna. ] Am un portofoliu de 100 de free pe blogger si scot cam 30 - 50 de euro/luna din trafic organic de la toate 100 nu de la fiecare! ]., am si uitat de site-urile alea. So, analizeaza si vezi ce iti convine!

Daca ai de cand sa transferi contentul... e mai naspa [ costa ! ].
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

GooPertin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st December 2017
    Posturi
    32
    Putere Rep
    0

Implicit

Poti creea siteuri pe wordpress si gratis la fel ca pe bloggin

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

i-am dat de capat mersi

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Solutii free backup wordpress
    De Petronel D în forumul WordPress
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st March 2016, 10:55
  2. WordPress Hosting Free
    De oviolaru în forumul Hosting
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th December 2013, 18:55
  3. Spam Free Wordpress
    De Florin M în forumul WordPress
    Răspunsuri: 4