intradevar am testat si se platesc modulele seo doar ca modulele seo se refera foarte mult la meta taguri , ma rog si restul de continut , dar daca cunosti si daca ai lucrat cu acele plughinuri foarte usor iti faci singur seo manual.
de la 2 luni de la lansare un blogspot cu vreo 10 pagini si cateva link-uri in top 100 dupa keywordurile mele generaliste. Personal ma declar foarte multumit.
In mod normal vizitatorii cauta continut, majoritatea nici nu stiu ce e ala wordpress sau blogger sau domeniu.
E gratuit blog-ul pe wordpress, dar chiar nu cred ca ai vreun argument prin care ai putea sa ne conving ca:
efortul pentru a face seo pe exemplu.wordpress.com > solutia unui domeniu propriu + hosting
Prove me wrong, daca vrei.
Un .com costa 5 lei in primul an la GoDaddy. Dupa aceea 49 de lei per an.
Asa am zis si eu, doar ca e de fapt 14 USD = 58 RON, daca ai 100 te cam costa 1400 USD + Taxe (* au cam crescut in mama lor de cand cu Brexit-ul, un info a ajuns 24 USD pe an ..Principala belea la free wordpress e monetizarea [ am avut un site [ atentie! nu cont ] inchis pentru links afiliere, AdSense ciuciu ... iar cu trafic mare si varianta lor de dat bani nu ajungi nicaieri. In schimb nu stiu daca mai merge SEO ca impingator, am inteles ca nu mai e mare lucru, dar daca vrei sa o faci de hobby, e super fain free - as merge pe blogger
daca gasesti o tema faina... mai iei si un ban gramada [ se aproba cu 2 -3 articole de 600 cuvinte si o nisa cat de cat .. buna. ] Am un portofoliu de 100 de free pe blogger si scot cam 30 - 50 de euro/luna din trafic organic de la toate 100 nu de la fiecare! ]., am si uitat de site-urile alea. So, analizeaza si vezi ce iti convine!
Daca ai de cand sa transferi contentul... e mai naspa [ costa ! ].
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Poti creea siteuri pe wordpress si gratis la fel ca pe bloggin![]()
i-am dat de capat mersi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)