4 out of 4 members found this post helpful.
Printre altele, cateva sfaturi/reguli importante pe content writing:
- sa respecti numarul minim de cuvinte (la un articol de 500 cuvinte comandat de client, ii dai minim 500 cuvinte, niciodata sub)
- fara limba de lemn (cauta pe google ce inseamna), asta este doar a politicienilor. cu alte cuvinte, nu scrie propozitii/cuvinte in plus fara sens doar ca sa faci nr. ala minim de cuvinte
- articolul scris de tine trebuie sa aduca un plus de valoare site-ului clientului final. indiferent de nisa. unele nise par inaccesibile, dar nu sunt daca faci un spin corect. daca ai un client cu rachete si nave spatiale, faci articol "top 5 mituri despre rachete", "10 curiozitati despre navele spatiale" etc.
- continutul trebuie sa fie unic. aici ne referim la tot. nu trebuie sa existe nici macar o propozitie copiata.
- exprimarea trebuie sa fie foarte buna. trebuie sa recitesti in minte atunci cand scrii, sa ai grija sa se faca acordul corect.
- gramatica trebuie sa fie foarte buna (ati/a-ti, fi/fii in forma corecta, evident)
- stabilesti de la inceput cu clientul toate detaliile (articolele la pertu/dvs, plata si conditiile de plata (50% inainte, 50% dupa sau 100% inainte sau 100% dupa) - aici iti zic eu sigur ca la nr. tau de postari si rep. pe forum poti lua clienti doar cu plata dupa, cel putin eu unul nu ti-as plati in avans pentru ca esti nou pe forum si nu stim inca cine esti, nu te-ai prezentat pe sectiunea de bun venit, nimic.
- incerci pe cat posibil sa nu incurci pe nimeni. stabilesti deadline-uri realiste si le respecti. daca se intampla sa intarzii, anunti dinainte(!!!!) si eventual te revansezi fata de client, cel putin mie asa mi se pare fair.
Pentru colaborari SEO si multe altele -
click aici. Reprezint
Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
1 out of 1 members found this post helpful.
Google spune asa:
"SCRIE PENTRU CEL CE ITI CITESTE ARTICOLUL" nu pentru venituri, trafic, cel care plateste, etc.. restul vine de la sine.
Degeaba e UNIC, 11000 ++++ cuvinte, etc... si cel care citeste NU intelege nimic din ce ai scris!!!
Asta e regula de aur la content de succes!
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
3 out of 3 members found this post helpful.
[GHID] Cum scrii un articol de calitate
Cred că mare parte din ghidul acesta este inca valabil
Trust, but verify.