1 out of 1 members found this post helpful.
S-a vorbit aici 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro? in marea dezbatere/analiza stiu ca s-a adus in discutie si treaba asta.
Ca sa fii sigur ca nu intri in colimator cel mai bine e sa faci continutul ok. A fi corecti, a merge pe varianta buna, "sigura", white, e cel mai bine.
---
Daca imi aduc bine aminte, chiar pe pagina blogului Google spune ca reclamele adsense (probabil si altele) in cantitati rezonabile nu sunt luate in considerare pentru penalizare above the fold. Ideea pe scurt e asa: continutul sa fie nu sa il cauti cu lupa, cat mai sus si mai la stanga, iar partea superioara daca contine de genul
logo - un banner
un titlu
inca un banner
continut mediu/bogat
nu e problema, chiar daca in partea superioara avem 2 bannere.
Chestia cu "Above the fold" se traduce prin continut slab, saracacios, in comparatie cu celelalte elemente (bannere, reclame)
---
De ce sa fie poza continut in plus? Siteurile cu wallpapere au imagini si putin text. Sunt penalizate? Nu, pentru ca asta-i categoria lor.
Siteurile de genul Q&A (Question - Answer) sunt ok chiar daca au continut o intrebare (scurta de cele mai multe ori) si 1-2 raspunsuri. Si sunt ok pentru ca asta-i categoria lor.
Dar daca si-ar pune vreo 4 bannere in header si vreo 2 inainte de poze cu siguranta ar intra in "above the fold".
Ultima modificare făcută de iuddavali; 3rd March 2012 la 20:27.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
1 out of 1 members found this post helpful.
exista aici un tool unde poti testa tot ce e above the fold Google AdSense - Above the Fold Tool
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
e bine sa nu aglomerezi cu reclame tot ce e above to fold . Modificarea aceasta afecteaza o parte mica din rezulatele de cautari ..