Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Ce o sa zica Google?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Ce o sa zica Google?

Am de gand sa mai fac un redirect (de la un website vechi catre un domeniu "virgin") si vroiam sa va intreb: fac redirect-ul azi, iar in urmatoarele 3 luni, vechiul domeniu expira si vreau sa-l las sa expire. Daca nu mai exista vechiul domeniu, e posibil sa piarda vizite/teren/etc cel nou? Sau e recomandat sa-l las mai multe luni? Multumesc.

P.S: A da, inca o intrebare. Dupa ce faci un redicret, fisierele de pe vehicul website trebuie sa le mai ti in FTP?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

fisierele nu... doar .htaccess sa ramana, ca ala face redirectul
    Signatura lipsa

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Bun. Una-i lamurita. Multumesc!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Am de gand sa mai fac un redirect (de la un website vechi catre un domeniu "virgin") si vroiam sa va intreb: fac redirect-ul azi, iar in urmatoarele 3 luni, vechiul domeniu expira si vreau sa-l las sa expire. Daca nu mai exista vechiul domeniu, e posibil sa piarda vizite/teren/etc cel nou? Sau e recomandat sa-l las mai multe luni? Multumesc.

P.S: A da, inca o intrebare. Dupa ce faci un redicret, fisierele de pe vehicul website trebuie sa le mai ti in FTP?
    1. Daca faci redirect permanent catre un nou domeniu, linkurile catre domeniul vechi vor fi redirectate deasemenea. Dar... pentru a pastra tot link juice-ul transmis, domeniul trebuie sa redirecteze permanent. Daca tu nu il mai reinoiesti, bineinteles ca vei pierde si linkurile dobandite prin redirect, deci implicit vei avea de suferit in serp.
    2. Dupa redirect nu este nevoie sa mai pastrezi datele vechiului site.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Multumesc frumos, Roby. Ce mi-ai scris mai sus, am inteles perfect, dar sa inteleg ca trebuie sa il prelungesc continuu (domeniul vechi)? Presupun ca dupa 1 - 2 ani cel nou castiga teren si n-o sa mai aiba nevoie de domeniul vechi.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Hai sa o luam altfel, o casa de discuri are 3 artisti, fiecare cu fanii lui, daca 1 din ei creste in 2 ani si are de 3 ori mai multi fani decat ceilalti, asta inseamna ca ceilalati 2 nu mai aduc plus valoare si te poti lipsi de ei? Nu, orice fan in plus e bun!

La fel si cu problema ta, vei avea mereu nevoie de domeniul redirectat, pentru ca el aduce plus valoare siteului tau, trebuie sa fi cu mult mai mare decat site-ul redirectat astfel incat google sa nu simta ca ai pierdut un redirect si sa te afecteze in serps.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Inteles-am. Tenchiu. Si inca o intrebare. Acum revenind la intentie mea din comentariul meu initial. Mi-e "frica" sa fac un redirect, adica in sensul ca-si pierde PR-ul (3) mai mult ca sigur. Daca ar fi site creat pentru advertoriale, nu m-ar interesa, dar nu are treaba (si nici nu va avea vreodata) cu advertoriale/link-uri in articole catre alte site-uri si etc. Ideea este ca numele noului domeniu este keyword curat/pur/limpede, keyword-ul pe care se bazeaza site-ul suta-n mie. Credeti ca voi avea de pierdut?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

O incurajare/un sfat/o ceva?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Bogdan, de ce nu ai toate intrebarile astea intr-un singur post, zilele astea mereu ai deschis un topic nou de genul "Ce o sa zica Google?"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Tocmai am primit un negativ pentru post-ul initial:

Dar nu ma mai mir, adica e normal.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Bogdan, de ce nu ai toate intrebarile astea intr-un singur post, zilele astea mereu ai deschis un topic nou de genul "Ce o sa zica Google?"
    Imi cer scuze daca te-am deranjat, Lovelife. Nu deschid zilnic topic-uri de genu... doar cand am nevoie. Nu am bagat toate intrebarile intr-un post pentru ca nu stiu ce o sa vreau sa intreb maine si pentru ca nu amestec varza cu fasolea. Unul din topic-ul ce se aseamana cu "Ce o sa zica Google?" vreau sa-l pastrez pentru actualiza topicul privind evolutia redirectului. Daca nu ma insel, tu ai cam fost primul cu un redirect destul de "mare" si nu cred ca te-a tras nimeni de maneca pentru ca ti-ai actualizat topic-ul. Raspunsurile de genu ma fac sa nu mai pun nicio intrebare si sa ma retrag in glorie in casuta cu mesaje private si sa comunic doar prin ea.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Ma deranjeaza ca titlurile tale nu sunt descriptive, nu spun despre ce problema este vorba, daca ma uit la topucurile deschise in ultimele zile sunt:
    - Ce o sa zica google?
    - O mica problema
    - Motiv de ingrijorare?
    - Tu ce ai face?
    Titlurile nu au nici o legatura cu subiectul ..........................
    Pana acum nu am zis nimic, dar vad ca la tine a devenit asta un obicei
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •