23rd February 2012, 14:41
0 out of 1 members found this post helpful.
Ce o sa zica Google?
Am de gand sa mai fac un redirect (de la un website vechi catre un domeniu "virgin") si vroiam sa va intreb: fac redirect-ul azi, iar in urmatoarele 3 luni, vechiul domeniu expira si vreau sa-l las sa expire. Daca nu mai exista vechiul domeniu, e posibil sa piarda vizite/teren/etc cel nou? Sau e recomandat sa-l las mai multe luni? Multumesc.
P.S: A da, inca o intrebare. Dupa ce faci un redicret, fisierele de pe vehicul website trebuie sa le mai ti in FTP?
23rd February 2012, 14:45
1 out of 1 members found this post helpful.
fisierele nu... doar .htaccess sa ramana, ca ala face redirectul
Signatura lipsa
23rd February 2012, 14:48
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Bogdan Calin
Am de gand sa mai fac un redirect (de la un website vechi catre un domeniu "virgin") si vroiam sa va intreb: fac redirect-ul azi, iar in urmatoarele 3 luni, vechiul domeniu expira si vreau sa-l las sa expire. Daca nu mai exista vechiul domeniu, e posibil sa piarda vizite/teren/etc cel nou? Sau e recomandat sa-l las mai multe luni? Multumesc.
P.S: A da, inca o intrebare. Dupa ce faci un redicret, fisierele de pe vehicul website trebuie sa le mai ti in FTP?
1. Daca faci redirect permanent catre un nou domeniu, linkurile catre domeniul vechi vor fi redirectate deasemenea. Dar... pentru a pastra tot link juice-ul transmis, domeniul trebuie sa redirecteze permanent. Daca tu nu il mai reinoiesti, bineinteles ca vei pierde si linkurile dobandite prin redirect, deci implicit vei avea de suferit in serp.
2. Dupa redirect nu este nevoie sa mai pastrezi datele vechiului site.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
23rd February 2012, 15:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Hai sa o luam altfel, o casa de discuri are 3 artisti, fiecare cu fanii lui, daca 1 din ei creste in 2 ani si are de 3 ori mai multi fani decat ceilalti, asta inseamna ca ceilalati 2 nu mai aduc plus valoare si te poti lipsi de ei? Nu, orice fan in plus e bun!
La fel si cu problema ta, vei avea mereu nevoie de domeniul redirectat, pentru ca el aduce plus valoare siteului tau, trebuie sa fi cu mult mai mare decat site-ul redirectat astfel incat google sa nu simta ca ai pierdut un redirect si sa te afecteze in serps.