Va salut
Nu inteleg de ce sa intamplat lucru asta ,nu am incalcat nici o politica ,promovare a fost prin pagini de facebook.
Untitled.png
Va salut
Nu inteleg de ce sa intamplat lucru asta ,nu am incalcat nici o politica ,promovare a fost prin pagini de facebook.
Untitled.png
Salutare. Este cumva vorba de un cont facut pe platforma blogspot?
Daca da, reclamele trebuie sa ruleze doar pe siteul amma...pe platforma blogspot.
Am avut aceeasi problema...
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Aoleo, pai au retinut aproape tot!
La mine de cateva luni imi scade cam 8% din castig, am zis la inceput ca e motivul pentru ca eu mai banez pe cei care platesc prost, dar prin aprilie nu am mai banat pe nimeni, la fel au scazut cam 8%, in mai 9%, nu stiu ce sa zic.
La sume mari nu te deranjeaza, dar la sume mai mici (in jur de 500 de euro) se simte.
Nu stiu daca e cazul tau, dar am patit ceva asemanator acum cativa ani, cand cei de la hostgator mi-au migrat contul de hosting pe o masina noua, au facut o buleala de redirecturi de pe masina veche catre cea noua, iar eu am sfarsit prin a pierde peste 500 eur, bani proveniti din trafc organic dar considerat de google invalid datorita redirecturilor respective (cel putin asta a fost singura explicatie pe care am gasit-o eu)
Dar intrebarea mea este , unde se duc banii ?
Contacteaza-i! Sigur iti vor raspunde si te vor sfatui ce sa faci sa nu mai patesti asta...
Cu siguranta ai avut niste reclame care nu au fost pozitionate conform cerintelor lor![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)