Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Retea sociala pe wordpress

stefanp este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    82
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Aici e o jmecherie pe care nu ti-o spune nimeni.
    Temele vin de obicei cu doua pluginuri importante - js composer si revolution slider.
    Aceste pluginuri sunt premium, nu apar in lista de updates. Te poti trezi, peste un an, tu stiind ca ai toate update-urile la zi, ca aceste pluginuri sunt vulnerabile si ca nu ai alta solutie decat sa le "faci rost" sau sa le platesti. Asta ca sa ai updates la zi si site-ul fara vulnerabilitati.
    Nu este o regula generala, majoritatea temelor mari cu multe vanzari la fiecare update al temei pun si pluginul la pachet updatat.
    Iti poti da seama din detaliile de update facute publice. Exemplu

Version 12.8 – April 23, 2016

* Added: Main Menu - Submenu Item - Active - Option to show/hide
    * Added: Search Page - Sidebar (Sidebar: Page | Sidebar)
    * Added: Single Page - Pagination (WordPress Editor tag: <!--nextpage-->)
    * Added: Single Post & Project - Featured Image - Caption
    * Added: Image Frame - Caption Style: On the Image
    * Added: Helper Item - HTML lists - Default style
    * Added: Testimonials List Item - Style: Quote above the author
    * Fixed: Header - Revolution Slider - Google Fonts
    * Fixed: Parallax - Translate3d - Image smaller than the height of content
    * Improved: Brazilian Translation
    * Updated: Translation Files - Theme Options - .po\.mo
    * Updated plugins:
    Revolution Slider 5.2.5
    Visual Composer 4.11.2.1

* Demos: AquaPark, Technics
    Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica www.media90.ro

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    82
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
    Scuze, am gasit tarziu demo-urile in pagina. Folosesti sau ai folosit acest script ?
    Eu am cumparat si folosit pana acum aceste teme, daca vrei iti pot da una din ele sa o instalezi si sa vezi daca e ce iti trebuie, dupa care o cumperi de la ei:

Tema 1 folosita
    Tema 2 folosita

In ambele iti sunt date cu update si pluginurile free periodic odata cu tema.

[ V1.4.8 - 21 Apr 2016 ]

UPDATE : Visual composer 4.11.2.1 (WP 4.5 compatibility)
    UPDATE : Revolution slider 5.2.5

UPDATE : Place holder image for no image posts
    UPDATE : Social share
    UPDATE : Portfolio open graph
    ......
    Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica www.media90.ro

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Da parca l-am instalat si m-am jucat nitel cu el dar neavand nevoie de el l-am sters .

Am folosit in urma cu cativa ani si Sharetronix : Open Source Developer Network | Sharetronix

In mod normal acesta platforma e pe bani dar au o versiune developer ce se poate descarca si folosi gratuit in scopuri noncomerciale .
    Nu mai tin minte cum am facut sa primesc un email cu link dar folosesc mereu acel link pentru a descarca noi versiuni ale platformei .

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    35
    Posturi
    48
    Putere Rep
    25

Implicit

Eu am folosit in trecut WP Symposium, au si varianta free: Browse Plugins - WP Symposium Pro
    Are multe functionalitati faine, insa varianta free din cate tin minte nu se poate customiza foarte mult, poate PRO are mai multe optiuni.

Uite si un demo: https://www.youtube.com/watch?v=6R4Rkn3iN7w

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de stefanp Vezi Post
    Nu este o regula generala, majoritatea temelor mari cu multe vanzari la fiecare update al temei pun si pluginul la pachet updatat.
    Nu te inteleg.
    Vrei sa le spui oamenilor sa NU fie atenti la pluginurile premium care ar ptuea sa nu fie updatate? Sau care e rostul exemplului tau??
    Sunt sute, poate mii de teme la care tre sa fie atenti oamenii. Vrei sa nu fie atenti doar pentru ca stii tu cateva teme la care sunt update-uri dese, cu tot cu plugins?

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu te inteleg.
    Vrei sa le spui oamenilor sa NU fie atenti la pluginurile premium care ar ptuea sa nu fie updatate? Sau care e rostul exemplului tau??
    Sunt sute, poate mii de teme la care tre sa fie atenti oamenii. Vrei sa nu fie atenti doar pentru ca stii tu cateva teme la care sunt update-uri dese, cu tot cu plugins?
    Eu nu prea mai am incredere in wordpress de cand am vazut cate balarii poti gasi prin teme, trebuie facut update, trebuie aia, trebuie ailalta .
    Daca voi mai face ceva online voi folosi o simpla tema html Bootstrap gratuita sau pe bani. Ca sa nu contina prea mult cod, sa pot verifica din cand in cand.
    Setez la sange permisiunile fisierelor, protejez ce e de protejat prin .htaccess .

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    82
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu te inteleg.
    Sa fie atenti, dar iti garantez ca la majoritatea dintre ele este cum iti zic eu, deja e un standard si daca nu ma insel le este impus de politica envato. La momentual actual este cel mai puternic site cu vanzari de teme. Cate teme pay ai luat de la ei pana acum? Eu am 43, la nici una nu am avut problema spusa de tine fara sa verific asta la cumparare.

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu sunt de acord ca o tema html simpla si curata + un script scris ok e mult mai indicat pt ce vrei tu. Wp e mai comod pt ca vine la pachet cu tot ce ai nevoie, in 30 min e gata sit-ul si arata si bine. Partea naspa e ca e plin de vulnerabilitati si trebuie facut update aproape saptamanal ceea ce e destul de enervant, mai ales daca ai multe site-uri. Reteaua de socializare cred ca e pierdere de timp, ideea e buna dar trebuia s-o faci in urma cu 15 ani..

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    82
    Putere Rep
    25

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Si eu sunt de acord ca o tema html simpla si curata + un script scris ok e mult mai indicat pt ce vrei tu. Wp e mai comod pt ca vine la pachet cu tot ce ai nevoie, in 30 min e gata sit-ul si arata si bine. Partea naspa e ca e plin de vulnerabilitati si trebuie facut update aproape saptamanal ceea ce e destul de enervant, mai ales daca ai multe site-uri. Reteaua de socializare cred ca e pierdere de timp, ideea e buna dar trebuia s-o faci in urma cu 15 ani..
    Exista pentru WP setari speciale de auto update instant pentru pluginuri/cms/tema. Da sunt de acord ca un html/css/js este mai safe dar trebuie sa ai cunostinte de progrmare basic si sa il faci pentru tine. In cazul meu nu ii pot da unui client siteul in varianta asta si sa ii spun sa il administreze din cod.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de stefanp Vezi Post
    Daca poti si ai placerea, spune-ne si noua pasii pentru a face update la Revolution Slider.
    Ai tema premium cu revslider 4.1, vine tema updatata cu revslider 5.2. Cum faci update la revslider?

Multumesc anticipat.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Statistici site:retea sociala
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th December 2013, 16:12
  2. Retea sociala pe Wordpress (plugin)
    De Bogdan Calin în forumul WordPress
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th May 2013, 21:33
  3. Microsoft a creat o retea sociala - So.cl
    De Bogdan Calin în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th January 2013, 20:56
  4. Retea Sociala
    De menum în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 25th June 2011, 15:03
  5. Optimizare site ( retea sociala )
    De Cristi G în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th July 2009, 19:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •