Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Retea sociala pe wordpress

stefanp este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    82
    Putere Rep
    25

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Daca poti si ai placerea, spune-ne si noua pasii pentru a face update la Revolution Slider.
    Ai tema premium cu revslider 4.1, vine tema updatata cu revslider 5.2. Cum faci update la revslider?

Multumesc anticipat.
    Salut, cu mare placere, exista un plugin ce nu il gasesti in lista wordpress de download uzual. Acesta este facut de un romana destept caruia trebuie sa ii multumim si este oferit free. Se numeste Envato-update-plugins si nu stiu multi de el, doar cei care lucreaza pe profil. Il poti descarca de aici: https://github.com/wp-kitten/envato-update-plugins dupa care trebuie sa bagi numele de utilizator din themeforest si sa generezi din setari o cheie de securitate pentru profilul tau tot de acolo, dupa o sa ai afisate toate temele si pluginurile cumparate de la ei indiferent de ce tema utilizezi, tot acolo ai buton de update si instalare a temei dorite de tine. Odata realizat update la tema se face automat si la pluginuri.

Suplimentare pentru restul pluginurilor recomand https://wordpress.org/plugins/automatic-updater/ care face update regulat la WP, pluginuri sau teme free.

O a doua solutie de update (in caz aveti probleme cu prima) a pluginului revslider sau visual composer ar fi sa descarci tema updatata si acolo o sa gasesti folderul plugins, stergi pluginul vechi si pui pluginul nou, nu isi pierde nimic din continut sau setari, acestea sunt in baza de date nu in fisiere.

Sper ca am fost de folos
    Ultima modificare făcută de stefanp; 15th May 2016 la 12:30. Motiv: completari
    Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica www.media90.ro

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ti-am dat pozitiv pentru a doua solutie. Prima (plugin abandonat) nu e o solutie.

Ceea ce ne face sa jungem la concluzia ca, asa cum am zis, odata instalata o tema care contine revslider sau jscomposer, TREBUIE sa fim atenti la pluginurile acestea, pentru ca nu apare ca ar trebui facut update si nu se updateaza odata cu tema!

Deci nu mai da reply la fiecare post doar ca sa te afli in treaba si sa te contrazici. Pentru asta ti-am dat negativul de mai devreme. Ca sa intelegi ca daca ne aflam in treaba luam negative, daca spunem lucruri utile luam pozitive. Ca poate nu intelegeai rostul.

Faptul ca te-ai razbunat repede cu un negativ ma face sa cred ca nu te intereseaza prea tare altceva decat sa ai TU dreptate. Atitudine care nu e chiar OK. Dar poate iti revii pe parcurs, sunt convins ca nu esti baiat rau.

PS: as adauga faptul ca uneori folderul poate fi /plugins sau /inc/plugins, in interiorul temei.
    PS2: as adauga faptul ca o tema poate peste un an sa nu mai fie intretinuta envato o poate exclude, caz in care nu mai avem updates la nimic. Deci tot trebuie sa fim atenti.
    Ultima modificare făcută de Dan; 15th May 2016 la 19:58.

stefanp este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    82
    Putere Rep
    25

Implicit

Vezi, daca nu eram eu asa pe contre poate nu scoteai atatea informatii suplimentare pe subiect.

Ce am spus eu este foarte util, daca tu nu folosesti sau nu ai lucrat indeajuns cu ele nu inseamna ca nimeni nu o face.

Observ ca ma placi insa se pare ca tie iti place mai mult sa ai dreptate. Lucrez cu wordpress de 5 ani, nu cred ca iti poti permite sa imi spui ca "ma bag inseama" i-am raspuns omului la intrebare.
    Credeam ca ideea forumului e sa fie cat mai multe informatii ok in el. Dar vad ca trebuie sa fie forumul lui "Dan" super moderatorul suparat...

Nu sunt aici ca sa iti demonstrez tie ca sunt baiat bun, asa ca nu ma mai aborda cu texte motivationale, lasa userii sa testeze ambele variante si sa dea ei verdictul.

PS: poate citesti cand cumperi o tema si documentatia ca sa inveti sa faci update la pluginuri...
    PS2: cu mentalitatea ta nu mai existau CMS-uri si toti lucram cu html/css pur... e o industrie de miliarde de euro acolo pe care tu o critici
    Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica www.media90.ro

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de stefanp Vezi Post
    Observ ca ma placi insa se pare ca tie iti place mai mult sa ai dreptate.
    Sa-ti fac un rezumat:
    - am atras atentia asupra unui fapt care nu e chiar evident: ca daca tema contine pluginuri premium, acelea nu se updateaza odata cu tema si nici nu apare nicaieri ca ar trebui updatate
    - tu incerci sa ma contrazici
    - ajungem la concluzia (sper) ca ce am zis eu e OK si ca chiar ar trebui luat in considerare aspectul

In concluzie la toate astea, tu spui ca lucrezi de 5 ani in wordpress si ca te plac io pe tine si ca am io mentalitate ca nu ar trbui sa existe CMS-uri si ca sunt supermoderator suparat.

Sunt convins ca mai ai replici destepte, asa ca te las pe tine sa ai ultimul cuvant.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

@stefanp: Dan a expus o problema reala (uneori plugin-urile sunt incluse in teme, alteori sunt instalate ca dependencies necesare temei - oricum, in majoritatea cazurilor nu se livreaza updates pt acele plugins). Plus de asta, temele multi-purpose (cu 'nspe slidere si visual composere) sunt niste mizerii la modul general.
    Ahh.. si o curiozitate (in ultima vreme sunt f curios): defineste ce inseamna 5 ani de lucru cu WordPress?

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Desi discutia a deviat de la subiect, vin si eu cu o completare: sunt teme wp pe care daca le-as lasa sa-si faca singure update, mi-ar strica tot (ex: The7). La altele (ex: Bridge) mi se strica uneori footer-ul. Sunt particularitati de care trebuie sa ai grija personal, nu sa le lasi acolo stiind ca totul merge de la sine. zic..

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Desi discutia a deviat de la subiect, vin si eu cu o completare: sunt teme wp pe care daca le-as lasa sa-si faca singure update, mi-ar strica tot (ex: The7). La altele (ex: Bridge) mi se strica uneori footer-ul. Sunt particularitati de care trebuie sa ai grija personal, nu sa le lasi acolo stiind ca totul merge de la sine. zic..
    Nu cred ca a zis nimeni nimic de automatic updates (banuiesc ca la asta te referi, daca nu... my bad), ci de livrarea in actualizarile temelor si a plugin-urilor la zi (ultima versiune). Update-urile oricum ar fi bine sa nu fie facute direct in productie (de exemplu, eu am automatic updates oprit, la fel si update-ul/editarea temelor si plugin-urilor). Fac update mai intai pe server-ul de development, iar abia daca toate-s bune dau commit & push in productie.
    Ultima modificare făcută de casperel; 16th May 2016 la 13:55.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Pt @Dan si @stefancp => Nu mai fiti invidiosi si nu va mai contrati/contraziceti. De fapt va completati si aduceti plus forumului prin completarile pe care (vi) le faceti. Aveti treburi mai bune de facut, decat sa va ciondaniti in public.

La subiect => Cel mai simplu mod de a obtine o retea sociala pe WP e cu Buddypress. E usor de instalat, stim cum se lucreaza in WP, e un simplu plugin, are suport destul. Spor la treaba!
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Intrebarea corecta era mai degraba urmatoarea: este wp o solutie scalabila pentru o retea sociala? Raspuns :NU, nu este! Va merge pana la un anumit punct. Dupa aia? Ce ne facem?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Statistici site:retea sociala
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th December 2013, 16:12
  2. Retea sociala pe Wordpress (plugin)
    De Bogdan Calin în forumul WordPress
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th May 2013, 21:33
  3. Microsoft a creat o retea sociala - So.cl
    De Bogdan Calin în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th January 2013, 20:56
  4. Retea Sociala
    De menum în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 25th June 2011, 15:03
  5. Optimizare site ( retea sociala )
    De Cristi G în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th July 2009, 19:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •