Cum optimizez un site retea sociala ! Astept cu mare placere ponturile si sugestiile voastre.
Cum optimizez un site retea sociala ! Astept cu mare placere ponturile si sugestiile voastre.
Pai.. iti dai seama ca sunt f multe de zis aici.. Ce-mi vine acu in minte:
- pagina pentru un user sa aiba un url curat, usor de retinut, gen site.com/user/nume.prenume la care eventual poti adauga id-ul, ca sa fie unic, titlul paginii sa fie numele userului urmat de - Brand name, ca descriere as pune descrierea fiecarui utilizator sau un dummy text care genereaza dinamic descrierea in fct de datele userului respectiv. xxx are x ani, este din y, blablabla, iar ca meta keywords poti pune doa numele lui, asa ca chestie, nu ca ar conta prea mult... sa folosesti numele userului in H1, pe la descriere sa pui in bold, in numele si alt-ul de la imagine
Signatura lipsa
Asta sunt lucruri elementare , pe care le-am facut deja. Defapt ceea ce vreau sa stiu sunt metodele de promovare ...
Inscriere in directoare , reclama pe forumuri , articole .. pe unde am apucat si cam atat deja ma depaseste , cunostintele mele in materie de promovare sunt limitate deja ma depaseste m-am blocat aici. Ce as putea sa mai fac ?
Pai asta-i, ca n-ai specificat ce-ai facut si ce nu si nici ce te-ar interesa exact.. Ai zis doar ca vrei sfaturi
In directoare poti inscrie, dar iti recomand sa le eviti pe cele care iti cer backlink reciproc pe homepage, nu pare profesional pt o retea sociala...
Poti promova si pe forumuri, dar mai bine ai cumpara advertoriale pe site-uri care crezi tu ca au cititori care ar putea fi interesati sa se alature unei retele sociale. Poti eventual sa faci si niste badge-uri, bannere de dimensiuni clasice (125x125, 88x31, etc)... Iar daca se merita, poti incerca ceva afiliat, cu pay per lead, de exemplu... dar na, asta-i riscant, trebuie gandit bine la inceput
Signatura lipsa
Cel mai bine poti promova o retea de socializare facand concursuri si promovand acele concursuri prin bannere sau eventual adwords Sfat :
Pune 3 premii , primul mai maricel iar restul putin mai mici si le vei da celor care isi aduc cei mai multi prieteni activi pe site !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Printr-un concurs cu un premiu (gen iPhone 4 ... ) cred ca cel mai usor poti promova o pagina.
E destul de buna solutia...dar ce se intampla daca dupa sfarsitul campaniei realizezi ca defapt nu iti permiti sa dai un iphone 4?
Oricum e putin de gandit aici. Am vazut o modalitate de promovare asemanatoare ce promitea utilizatorului ca la fiecare N numar de utilizatori noi inscrisi castiga automat un mp3 player. Din cate observasem ii mergea destul de bine conform statisticilor de trafic. Oricum cu un premiu la tragere la sorti nu prea mai pune lumea botu si ramai doar cu cheltuielile de promovare ale campaniei, dar cand vine vorba de un premiu garantat gasesti multi interesati.
Sunt de acord cu Alex.Tre sa ai acel iPhone... ..orice campanie publicitara implica niste costuri..nu are rost sa te apuci si sa nu ai bani sau sa tragi tepe cu premii care nu exista.....o varianta mai buna de promovare...sa faci o tragere la sorti pentru cei care aduc 10 prieteni in concurs.....
Promovarea printr-un videoclip urcat pe youtube cu prezentarea in detaliu a site-ului , a concursurilor de pe site etc , e o metoda buna de promovare?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu am un dubiu in privinta asta. Imi permit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)