Votati aici va rog http://p.ly/Bc52u sau daca ar fi sa folositi una care ar fi aia si de ce?
Votati aici va rog http://p.ly/Bc52u sau daca ar fi sa folositi una care ar fi aia si de ce?
Facebook mi se pare mult mai ingrijita si sint mult mai multe optiuni. Dar cred ca hi5 rupe la noi ptr ca e simplu si pot face multe chestii.
hi5 am vazut pe la prieteni cum era, restul nici macar nu am accesat siteul, deci nu as putea sa ma pronunt
Dupa parerea mea ar fi trebuit sa adaugi si optiunea "Altul / Nici unul" pentru ca asa eu (de exemplu) nu am ce vota...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Poti scrie aici daca ai alte preferinte :>
Dar de ce sa se invarta totul in jurul celor 3 retele sociale cand mai sunt atatea?
Tagged
Netlog
Neogen
blabla...
Scurt si la obiect
Mai pe larg:
Cred ca eu sunt exceptia care prefera o carte fata de o raita pe haifaiv, care prefera o discutie langa o bere fata de un schimb de commenturi pe vreo retea de socializare. Sunt de parerea ca e mai bine sa ai prieteni putini dar adevarati decat sa ai sute de pseudo-amici electronici si sa nu ai o viata.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Nu stiu daca esti exceptia. Chestia e ca , in felul ei socializarea pe net are anumite roluri [sincer nu stiu care sunt, dar le gaseste cineva] insa toate aceste "roluri" nu ar trebui sa inlocuiasca viata reala, ci doar sa o completeze. Da' la noi [si nu cred ca numai la noi] se ajunge sa se traiasca pe hi5 si mess, fiecare dintre chatuitori reusind sa cultive o calitate a disimularii si in fine, cand iti lasi viata reala pt hi5 , mess si WOW incepe sa fie trist. Creaza dependenta si asta usor printre romani.
Inainte obisnuiam sa mai stau pe mess, mai discutam cu 1-2 persoane, acum, toate acele 1-2 persoane si cu mine am renuntat la mess si cand, recent, hai sa "vedem cum e" arata asa de "fara esenta". Nu vezi gesturile, nu simti tonul vocii, etc, etc...
Retelele de socializare doar ar trebui sa completeze viata reala. Da, gasesti usor oameni cu pasiunile tale, poti sa iti faci usor prieteni , dar pana la un punct in care, hey, hai sa vedem si ce gust are "o bere, o cafea, o pizza, un joc de bowling" .
Si cum spunea si Nosfer, de ce discutia se invarte doar la 3 retele de socializare?
Oricum nu cred ca as alege hi5, pare mynelizat [ cum dreaq sa faca astia canal TV "mynele" ??? ]...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)